Club Sandwich med kylling og karrydressing (opskrift)

Fantastisk Club Sandwich med kylling og karrydressing

Var det ikke noget med en lækker Club Sandwich? Man kunne enten smutte ned på den nærmeste café, eller man kunne prøve min Signatur Club Sandwich. Det vil du ikke fortryde.

Ingredienser til 2 lækre sandwiches

Lækkert brød (se nem opskrift på sprøde ciabattabrød)
300 gram kylling
Bacon (2-3 skiver pr. sandwich)
Iceberg salat
1-2 Tomater
Agurk

Dressing

0.5 løg finhakket (alm. Zitauerløg)
1-2 spsk Miracle Whip
4-5 tsk karry (mild)
1 spsk sennep (kan undlades hvis man ikke er til det)
2-3 dl. Creme Fraise
ca. 0.5 tsk salt
Lidt friskkværnet peber
Evt 1 tsk gurkemeje for farvens skyld.

Sådan gør du

Start med at lave dressingen. Hak løget meget fint og bland alle tingene sammen. Smag til med salt og peber. Lad det stå og trække i køleskabet mens du laver resten.

Steg bacon og kylling. Gør det i den nævnte rækkefølge, så behøver du ikke en masse ekstra fedtstof til kyllingen. Steg med salt, peber og karry evt. lidt rosmarin. Kyllingen kan med fordel laves som sous vide (giv kyllingfilet’en 2 timer ved 60 grader), hvis du har det til rådighed, men ellers steget det på panden til stykket er lækkert og klar til brug.

Skær agurk og tomat i skiver. Salatbladene bruges hele. Tag det friskbagte brød, skær passende stykker og skær det over på midten. Smør med den lækre dressing. Læg salat, tomat og agurk på. Lidt ekstra dressing ind her. Kom den skiveskårne kylling på, og fordel bacon herover. Til sidst kommes det sidste stykke brød ovenpå.

Velbekomme

Smid gerne dine egne erfaringer eller kommentarer til opskriften nedenfor. Jeg elsker at få inspiration, og det tænker jeg også andre gør. Herunder er der lidt blandede billeder fra forberedelserne. Det er lynhurtigt at lave, og med de nybagte ciabattabrød fortryder du det ikke. Jeg er sikker på du vil elske den.

Velbekomme igen igen !

 

Smid gerne et “Synes godt om”, det betyder rigtig meget for bloggen og så bliver vi i øvrigt super glade 😀 :

 

Lidt billeder

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Information
recipe image
Opskriftsnavn
Club Sandwich med kylling og karrydressing
Online (År-Måned-Dag)
Forberedelsestid
Bagetid
Samlede tidsforbrug
Gennemsnitslig karakter fra besøgende
51star1star1star1star1star Based on 47 Review(s)

Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 thoughts on Club Sandwich med kylling og karrydressing (opskrift)

%d bloggers like this: