OpskriftTilbehør

Langtidsbagte cherrytomater (opskrift)

Introduktion

Her er opskriften på langtidsbagte, ovntørrede cherrytomater. De langtidsstegte tomater er perfekte som tilbehør til f.eks.oksemørbrad, steg eller lignende. De har en flot farve, og smagen gør sig godt til både kød og pastaretter.

Langtidsbagte cherrytomater tomater langtidsvarmede langtidsstegte ovntørrede ovnstegte blommetomater ovnbagte

Langtidsbagte cherrytomater

Her er opskriften på de fineste og mest velsmagende ovntørrede tomater, der passer perfekt til en bøf. Den intense tomat smag og det flotte udseende - og så kræver det kræver nærmest ingen forberedelse... Passer sig selv i ovnen.
4.91 fra 11 stemmer
Udskriv Del på Facebook Pin Kommentér
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk, Fransk
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 5 timer
Samlet tid: 5 timer 10 minutter
Antal: 6 Personer
Forfatter: Lars Koch Hansen
Ingredienser
  • 500 Gram Cherrytomater (Gerne med stilk)
  • 3-4 Fed Hvidløg
  • Olivenolie
  • Flagesalt
  • Rosmarin
Fremgangsmåde
  • Skyl cherrytomaterne. Lad dem blive på stilken.
  • Anret dem i et ildfast fad, kom lidt olivenolie udover (ikke for meget). 
  • Drys med rosmarin og flagesalt. Kom hele eller halve hvidløgs fed ned ved siden af.
  • Stil dem i ovnen ved 100 grader i 4-5 timer
  • Servér med stilken siddende på. 
Opskriftsnoter
Så er det bare at sige velbekomme. Jeg er sikker på I vil elske dem.
 
Et par serveringstips:
  • Servér som tilbehør til en god bøf.
 
  • Du kan også skære tomaterne over i halve. Fremgangsmåden er den samme. I halve passer de super godt til f.eks. pasta, som du kan blande med de tørrede cherrytomater, samt en lille smule fløde. Riv til sidst lidt parmesan ost henover. 

følg mig på instagram

 

 

 

Billeder

 

Hvad synes du?

Jeg vil meget gerne høre din mening om opskriften, og også gerne se et billede af det endelige resultat. Du er også velkommen til at stillet et spørgsmål nedenfor.

Følg
Giv besked ved
guest

1 Kommentar
Nyeste
Ældste Flest stemmer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
trackback
3 år siden

[…] Tournedos Rossini – mørbrad og foie gras (opskrift) Langtidsbagte cherrytomater (opskrift) […]

1
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x