Pizza med kartoffel og rosmarin (opskrift)

Introduktion til kartoffelpizza

En gang imellem bør man udvide sin horisont omkring Pizzatopping. Denne gang med en kartoffelpizza. Du skal bruge min gode pizzadejsopskrift og bagemetode fra tidligere (link her). Med denne pizzadejsopskrift og bagemetode får du pizzaerne præcis som du ønsker dem. Tynd, sprød bund med lufthuller.

 

Ingredienser udover dejen

1 kartoffel
1 løg
2/3 pk mozzarella
God olivenolie
Flagesalt (f.eks. Maldon)
Rosmarin

 

Sådan gør du

Læg dejen ud på en bradepande. Kom mozzarella spredt på bunden. Herefter finskåren tynde løgringe, tynde kartoffelskiver (brug f.eks. en gulerodsskræller) og så endelig rosmarin. Generelt pas på med for meget fyld på pizzaerne.

Til sidst drysser du med lidt flagesalt og hælder lidt olivenolie fint fordelt ud over (alt efter behov).

Den vil du med garanti elske 🙂

 

Billeder…

print

.

Information
recipe image
Opskriftsnavn
Pizza med kartoffel og rosmarin
Online (År-Måned-Dag)
Forberedelsestid
Bagetid
Samlede tidsforbrug
Gennemsnitslig karakter fra besøgende
51star1star1star1star1star Based on 8 Review(s)
Lars Koch Hansen

Lars Koch Hansen

Blogger at Livets små ting
Lars er født i 1979, bor i Kolding, husejer, læge inden for lever- og mavetarmsygdomme, har 2 børn, og gift med Heidi. Skriver om ting, som han finder nyttige, og som han mener kan være relevante for andre. Det kan være om ting til køkkenet, haven, arbejdet, teknikgadgets eller hvad der lige falder ham ind.
Lars Koch Hansen

Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding, husejer, læge inden for lever- og mavetarmsygdomme, har 2 børn, og gift med Heidi. Skriver om ting, som han finder nyttige, og som han mener kan være relevante for andre. Det kan være om ting til køkkenet, haven, arbejdet, teknikgadgets eller hvad der lige falder ham ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *