Test: Nilfisk Handy 14.4V ledningsfri støvsuger (batteri)

Introduktion til den ledningsfri støvstuger

De fleste mennesker har en støvsuger, som er gemt lidt væk, bruges aldrig helt så meget som man burde, har en træls ledning og er tung og klodset. Undskyldningerne er mange, men der er nok noget om det. Så er der alle dem der har købt en lille håndstøvsuger, eller bare bruger en kost til at tage krummerne efter de forskellige måltider.

Jeg har købt mig en Nilfisk Handy kombi ledningsfri støvsuger, der både har en håndstøvsuger, men også kan bruges som almindelig støvsuger – og så kører den på strøm.

Byggekvalitet

Støvsugeren er lavet i hård plast. Den virker bundsolid, og har en fin sugekraft. Opladeren er ligeledes lavet i hård plast, og kan monteres på væggen, hvis man ønsker dette. Håndstøvsugeren er ligeledes meget robust, og let at skille fra hinanden og tømme.

Batteri og daglig brug

På en alm. opladning holder denne model (14.4 V) ca. 14-15 minutters strøm, hvilket i dagligdagen er mere end rigeligt. Der er ingen problemer med at løbe køkkenet, samt tage diverse nullermænd, hvis man har gæster på vej. Hvis jeg skal støvsuge hele huset, vil jeg tage den normale støvsuger, da den har en bedre sugekraft. Støvsugerhovedet består af en sugekanal, som vanligt, men har også en børste der suser rundt, og hjælper el-støvsugeren med at få tingene godt op. Super smart.

En anden fin ting er at den let kan gemmes af vejen. Den kan foldes sammen på midten, så den kan stå i et alm. køkkenskab. Jeg har opladeren i rummet ved siden af køkken/alrummet, men da den har fin batteritid, behøver den ikke komme i laderen hele tiden. Så kan den gemmes af vejen lige der, hvor man har brug for den.

Den tredje ting er at man har en håndstøvsuger, som let klikkes af med et enkelt tryk. Den er let at rengøre og tømme for skidt. Der er et støvfilter, som i de fleste håndstøvsugere, der skal renses en gang imellem. Det er let og ligetil.

Udseende

Det er en smagssag. Jeg synes den ser fin ud. Diskret i den grå nuance. Pæn ? Det får du mig ikke til at sige, men jeg tror aldrig jeg har mødt en pæn støvsuger.

Pris

Jeg købte min Nilfisk ledningsfri støvsuger til ca. 750 kr på tilbud. Det er en af de billigste modeller. Hvis man køber de lidt dyrere, så får man en større batteri, og formentlig også lidt ekstra sugekraft. Jeg savner dog ikke dette i min model, så jeg ville ikke være nervøs for at købe “billigt” i denne henseendende. 750 kroner synes jeg sådan set er ok for en håndstøvsuger, og en “almindelig” støvsuger i kombination. Man kan af og til finde dem billigere på super tilbud, men omkring 800,- skal man regne med.

Billeder

Konklusion

.

print

.

Lars Koch Hansen

Lars Koch Hansen

Blogger at Livets små ting
Lars er født i 1979, bor i Kolding, husejer, læge inden for lever- og mavetarmsygdomme, har 2 børn, og gift med Heidi. Skriver om ting, som han finder nyttige, og som han mener kan være relevante for andre. Det kan være om ting til køkkenet, haven, arbejdet, teknikgadgets eller hvad der lige falder ham ind.
Lars Koch Hansen
Powered by WP Review

Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding, husejer, læge inden for lever- og mavetarmsygdomme, har 2 børn, og gift med Heidi. Skriver om ting, som han finder nyttige, og som han mener kan være relevante for andre. Det kan være om ting til køkkenet, haven, arbejdet, teknikgadgets eller hvad der lige falder ham ind.

4 tanker om “Test: Nilfisk Handy 14.4V ledningsfri støvsuger (batteri)

 • oktober 13, 2017 at 16:00
  Permalink

  Jeg kigger netop på støvsuger (nye model i sort) og fandt i den forbindelse din blog, som jeg vil gemme og kigge på igen. Men linket i indlægget til flere modeller virker ikke. Jeg køber nok ikke lige nu, men overvejer.

  Svar
 • september 22, 2017 at 00:51
  Permalink

  Hej
  Jeg har også købt denne type støvsuger, og jeg er enige med bloggeren. Den har helt overtaget fejebakken og kosten´s arbejde i vores hjem.
  Men er det en “hovedrengøring”, er vores gamle solide “ledningsmodel” dog at fortrække med dens trods alt lidt bedre sugeevne.

  Svar
  • september 22, 2017 at 09:25
   Permalink

   Hej Helge.
   Tak for kommentaren. Det er dejligt når folk er enige i min vurdering 👍😁

   Jeg ville nødig undvære min ledningsfrie støvsuger nu, da den nærmest har erstattet vores fejebakke og kost 🏆

   God dag

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *