Black Friday 2018 – få købt lidt julegaver på forskud…

Hvad enten man kan lide det eller ej, så er det black friday den 23. november. Der er masser af super tilbud, som man kan få glæde af, hvis man alligevel står og overvejer julegaven til manden / kvinden, der næsten har alt. Jeg er jo meget interesseret i mad og udstyr til dette. Jeg har derfor samlet nogle fantastiske links til de gode priser, så du kan få købt julegaverne. Allerede nu er nogle ting sat ned, og andre kommer fra midnat og varer hele fredag den 23. november.

Rigtig god jagt – men vær lidt opmærksom på at mange butikker kun på papiret har “sænket” prisen. Dem jeg linker til her er ikke “fusk”. God fornøjelse.
mvh Lars

Der er et par andre muligheder også. Du kan bl.a. finde en nicehair rabatkode via pricerunners oversigt. Derudover er der også muligheden for at få en mere samlet oversigt på Black Friday hjemmesiden via pricerunner. Se de gode tilbud her.

 

 


Hos den største danske butik af sousvide udstyr finder du let julegaven. Der kommer følgende startop sæt på tilbud, som bestemt ser attraktivt ud. Tryk på på billede for at gå direkte til deres BlackFriday side. Der er en masse lækre tilbud med et begrænset antal varer til salg.


Hos Coolstuff er det også mange gadget til Black Friday (klik på billedet for at se dem alle). Men du kan lige nu sikre dig en super pris på epicure sous vide staven (link til test), som vi tidligere har testet. Den er sat 30% ned allerede. Et fremragende køb til en Black Friday pris på kun 419 kroner. Det er en ret vild pris på en fin maskine, hvis man gerne vil i gang med sous vide, eller have en ekstra.


Hos nicehair.dk har du muligheden for at købe både parfume og diverse skønhedsprodukter til din udkårne. Fra midnat aktiveres de gode tilbud, men allerede nu kan du finde gode deals. Tjek det ud.


Hos Matas får du 20% på alle varer fra midnat. Igen en fin mulighed for parfume, cremer eller hvad du nu lige står og mangler til din bedre halvdel (eller dig selv).


 

Hvis du køber via ovenstående links, så får du selvfølgelig den gode rabat, som der reklameres med men samtidig støtter du min blog med et par procenter af købene. Det er helt gratis for dig, men giver værdifuld støtte. På forhånd tusind tak.

mvh Lars

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *