Julemad 2020

Inspiration til julemad 2020

Julen nærmer sig med hastige skridt trods de mange restriktioner pga. coronavirus pandemien. Men ikke desto mindre er det vigtigt at bevare glæden og kærligheden. Man familier er i år desværre afholdt fra at være sammen i julen, men så må man tage revanche i 2021.

Man kan selvfølgelig også forsøge at være sammen virtuelt. Det er trods alt bedre at have sine kære på skærmen via Skype/Facetime/Whatsapp end det er slet ikke at se dem.

 

Julens opskrifter

Jeg har i dette indlæg ville samle forskellige de opskrifter om julemad 2020, som jeg synes er vigtige her i julemåneden – og ikke mindst juleaften. Jeg håber du kan blive lidt inspireret af opskrifterne, så din julemiddag bliver perfekt.

 

 

Hvad synes du julens mad?

[kkratings]

Smid gerne 5 stjerner efter julen 🎄

 

Spørgsmål eller tips?

Som altid er du selvfølgelig meget velkommen til at smide en kommentar (hop derned)

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *