Pizza med kartoffel og rosmarin (opskrift)

Introduktion til kartoffelpizza

En gang imellem bør man udvide sin horisont omkring Pizzatopping. Denne gang med en kartoffelpizza. Du skal bruge min gode pizzadejsopskrift og bagemetode fra tidligere (link her). Med denne pizzadejsopskrift og bagemetode får du pizzaerne præcis som du ønsker dem. Tynd, sprød bund med lufthuller.

 

Ingredienser udover dejen

1 kartoffel
1 løg
2/3 pk mozzarella
God olivenolie
Flagesalt (f.eks. Maldon)
Rosmarin

 

Sådan gør du

Læg dejen ud på en bradepande. Kom mozzarella spredt på bunden. Herefter finskåren tynde løgringe, tynde kartoffelskiver (brug f.eks. en gulerodsskræller) og så endelig rosmarin. Generelt pas på med for meget fyld på pizzaerne.

Til sidst drysser du med lidt flagesalt og hælder lidt olivenolie fint fordelt ud over (alt efter behov).

Den vil du med garanti elske 🙂

 

Billeder…

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Information
recipe image
Opskriftsnavn
Pizza med kartoffel og rosmarin
Online (År-Måned-Dag)
Forberedelsestid
Bagetid
Samlede tidsforbrug
Gennemsnitslig karakter fra besøgende
51star1star1star1star1star Based on 8 Review(s)

Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *