Rør alle ingredienserne sammen ovenfor bortset fra smørret, som du skal bruge til at stege i. Brug gerne en elpisker. Lad det gerne stå i 15-20 minutter i køleskabet, så salt, mel etc er godt “opløst”.
Hæld så lidt på en pande, og fordeler det ved at vippe panden fra side til side. Så er det bare at stege og vende dem indtil der ikke er mere tilbage i skålen.
Kødfyld
Steg det finthakkede løg i lidt olie. Når det har fået lidt farve, så steg kødet med. Når kødet er steg fint, så tilsætter du gulerødderne. Til sidst tilsættes vand og spice mix. Rør det lidt sammen. Sluk for blusset og lad stå til I skal spise.
Grøntsager m.m.
Gør de resterende ting til pandekagerne klar. Hak tingene fint, så er det lettere for børnene at rulle pandekagen sammen.
Opskriftsnoter
Stil det hele frem på bordet med hver grøntsag i sin egen skål. Så kan børnene selv bestemme, hvad de vil komme i. Det øger “indtagelsen” gevaldigt. Hos os er farverne et kæmpe hit både hos vores egne børn, men også hos vennerne(s) ?.Sæt kulør på madpandekagerne ved at benytte de flotte naturlige farver der er i forskellige ting. Du kan f.eks. tilsætte følgende "farver" til grunddejen - husk at hak det meget fint i en blender eller lignende:1 rød peberfrugt 1-2 stk. rød / gul / grøn peberfrugt 250 gram frisk spinat (evt. fra frost) 2 stk. gulerødder Frugtfarve Blåbær Hindbær