Start med at piske halvdelen af mælken sammen med æg i en skål. Det skal blive lidt luftigt. Tilsæt så salt, og pisk godt sammen igen, hvorefter du sigter melet ned i blandingen mens du fortsat rører rundt. Når det er godt pisket sammen tilsættes den resterende mælk og piske godt igennem.
Stil dejen på køl i 15-20 minutter.
Hop så i gang med kødfyldet. Hak løg og hvidløg, og svits dem let på en pande/gryde med lidt olie. Tilsæt så kødet. Når kødet er gennemstegt tilsættes de resterende ingredienser. Smag til med salt og peber. Der skal en del salt til grundet de store mængder tomat og "søde" peberfrugt/bønner etc.
Find en pande på ca. 17-20 cm i diameter. Varm panden godt op på middelstærk varme (8 ud af 12). Tag pandekageblandingen ud af køleskabet, og rør det godt rundt igen. Du kan tilsætte lidt ekstra mælk, hvis den er for tyk (yoghurt-agtig).
Kom en klat smør på panden. Lad det smelte, og hæld så en lille deciliter af blandingen på panden. Steg godt på begge sider.
Kom så ca. 3 spsk fyld på pandekagen, og rul den sammen, og kom den i et ildfast fad (med plads til alle pandekagerne). Dæk med staniol mens du steger resten.
Når de alle er færdige og ligger på rad og række i fadet, så kom lidt mexicansk salsa sauce henover, og drys med revet mozarella. Kom fadet i ovnen ved 200 grader i 11-12 minutter.
Opskriftsnoter
Kan spises som hovedret alene, men kan også serveres med ris, nachos eller kartofler stegt i ovnen.Lav evt. lidt guacamole som tilbehør sammen med resten af salsaen. Du kan også servere med lidt creme fraise til at hjælpe på chilien, hvis du har fået lavet det lidt for stærkt.