Skinke / Tun / Kylling(Tun på dåse - helst i olie)
Champignon, løg etc.
Majs
Skæreost(gerne en med lidt smag)
Fremgangsmåde
Opløs gær i vandet. Tilsæt salt, sukker og olie og rør til sukker og salt er opløst.
Kom melet i, og rør det i din køkkenmaskine. Tilsæt evt lidt ekstra væske, hvis den virker lidt for tør. Rør den i ca. 6-8 minutter. Herved aktiveres gluten og du kan se dejen blive smidig.
Lad dejen hæve 30 min. Gør fyldet klar imens.
Rul så dejen ud på et meldækket bord og kom den op i din bradepande (ca. 35x45cm).
Pizza med kødsauce
Kom kødsaucen ud over bunden.
Kom ost på toppen og bag i 20 minutter ved 200 grader varmluft.
Pizza med skinke/pepperoni
Hvis du ønsker en pizza med skinke / pepperoni etc, så skal du have tomatsauce under. Der er et link til en god pizzasauce oppe i ingredienser.
Kom et lag tomatsauce på. Kom så dit fyld på (skinke, pepperoni, løg, champignon etc.) og afslut med ost på toppen.
Bag ved 200 grader varmluft i 20 minutter.
Velbekomme.
Opskriftsnoter
Pynt pizzaen med majs på toppen. Det er klassisk 90er
Hvis du laver pizzaen kun med kødsauce, så skal der ikke tomatsauce under. Der fyldes kødsaucen bare på og så majs+ost på toppen.
Prøv med tun, rødløg og ost ovenpå tomatsaucen. Det er fremragende.
Pizzaen kan fryses og er perfekt til at få med i madpakkerne.
Prøv at skifte ca 20 procent af melet ud med Durummel.