Svinemørbrad fyldt med rød pesto og svøbt i bacon/parmaskinke
Det er super let at lave og mega mørt. Der er ca. til 3-4 personer i 1 svinemørbrad.
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Forb. tid 15 minutterminutter
Tilb. tid 25 minutterminutter
Samlet tid 40 minutterminutter
Antal 4personer
Kalorier 163kcal
Forfatter Lars Koch Hansen
Ingredienser
1glasrød/grøn pesto (ca. 140 gram)(rød er vores favorit)
1svinemørbrad
1pakkebacon/parmaskinke i skiver
Salt og peber
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 graders varmluft.
Puds mørbraden lidt af, og skær en dyb ridse ned igennem den.
Læg bacon/skinke ud på et bræt eller i fadet, og kom mørbraden i midten. Kom så pesto i revnen + salt/peber, og fold bacon/skinke rundt om. Kom svinemørbraden i et fad (hvis du ikke allerede har gjort det)
Kom den i ovnen (200 grader varmluft) i 20 minutter. Når tiden er gået, så giv den 5 minutter på Grill for at få lidt sprødhed på bacon. Ved parmaskinke kan grill undlades. Her skal den tiden bare forlænges med 5 minutter.
Velbekomme
Opskriftsnoter
Kan serveres med en lækker salat ved siden. Det kan f.eks. være broccolisalat, eller en salt med hvad du har i køleskabet. På billedet er det en salat med finhakket spidskål, gulerødder, peber, agurk og løg. Lidt feta på toppen med en olie-eddikedressing.