Konkurrencebetingelser

 

Når du deltager

I forbindelse med mine Facebook/Instagram-konkurrencer accepterer du de generelle konkurrencebetingelser som er:

  • Du skal have en adresse i Danmark, hvor gevinsten kan sendes til.
  • Vinderen trækkes tilfældigt, blandt de deltagere, der opfylder betingelserne nævnt i giveaway/konkurrence-opslaget.
  • Vinderen vil blive annonceret i enten et nyt opslag på min Facebookside/Instagram profil eller i selve tråden. Så husk at følge mig på Facebook/Instagram, så du ikke misser netop dit vinderopslag!
  • Vinderen har efter annonceringen 48 timer til at sende os en besked via messenger, DM eller mail. Hvis vinderen ikke har givet sig til kende inden for de 48 timer forbeholdes retten til at trække en ny “vinder”.
  • Du vil muligvis blive inviteret til at synes om vores Facebook side, hvis du er heldig.

 

De fleste præmier er helt nye, og gives som gave, uden garanti. Nogle produkter vil være brugt til at lave en test/anmeldelse til Livets små ting forud for konkurrencen. Disse vil fremstå mere eller mindre som nye og være i original indpakning, men kan have enkelt brugsspor. Produkterne i mine giveaways er testet og fuldt funktionelle ved udlodningen, og præmien er uden “reklamationsret/garanti”. Ved problemer kan man selvfølgelig forsøge at kontakte producenten. De plejer at være interesseret i at få tingene bragt i orden 🙂

Vores konkurrencer er på INGEN måde tilknyttet, administreret, godkendt eller sponsoreret af Facebook/Instagram. Du deltager i konkurrencen ved at følge instruktionerne, som gives i den Facebook/Instagram-konkurrence, der linker til disse konkurrencebetingelser.

Med venlig hilsen
Livets små ting

 

Korte links til denne side:

https://goo.su/regler

 

konkurrence