AppleiOSNews and info

Apple’s nye Magic Keyboard 2024

Introduktion

Med den nye iPad Pro har Apple også introduceret en gennemgribende ny version af Magic Keyboard for at tilføje nye funktioner, der gør brugen af en iPad Pro mere lig brugen af en Mac. Hvis du overvejer at købe en af de nye iPad Pro-modeller og er usikker på, om du skal anskaffe et tastatur, så læs med her

Magic Keyboard apple pro m4 new 2024Magic Keyboard apple pro m4 new 2024

 

Fremhævede funktioner

  • Tyndt og bærbart svævende design, let at justere til optimal synsvinkel.
  • Foldbart design, der fungerer som et beskyttende cover for både forsiden og bagsiden af iPad Pro.
  • Forstørret pegefelt af glas med haptisk feedback for en mere intuitiv brugeroplevelse.
  • Inkluderer en ny række med 14 funktionstaster for hurtig adgang til justeringer af skærmens lysstyrke, lydstyrke og andre vigtige funktioner.
  • Optimeret til brug med Multi-Touch-bevægelser og cursoren i iPadOS, hvilket forbedrer interaktiviteten.
  • Taster med baggrundslys og en saks-mekanisme på 1 mm for en lydløs, responsiv og behagelig skrivefornemmelse.
  • Solidt, maskinbearbejdet aluminiumshængsel med USB-C-stik, der sikrer holdbarhed og funktionalitet.

 

Design

Apple har ikke ændret det grundlæggende udseende af Magic Keyboard, og det fortsætter med at anvende det svævende design, som blev introduceret med den forrige version. En magnetisk bagside forbinder til iPad’en, hvilket muliggør flere visningsvinkler ved at justere hældningen. iPad’en svæver over tastaturet og håndfladestøtten, som nu er lavet af aluminium, meget ligesom MacBook’en. Tasterne er baggrundsbelyste og bruger en saks-mekanisme med 1 mm bevægelse, det samme som den tidligere model. Det ydre cover giver beskyttelse foran og bagpå for at holde iPad’en sikker under rejser.

 

Magic Keyboard apple pro m4 new 2024 funktionstaster fn keys

Funktionstaster

Det opdaterede Magic Keyboard har en dedikeret række af funktionstaster til at øge og sænke lysstyrken, ændre volumen, styre medieafspilning, låse skærmen, initiere en søgning, tænde for ‘Forstyr ikke’, starte diktering og mere. Funktionstasterækken ligner funktionstasterækken på en Mac.

 

Magic Keyboard apple pro m4 new 2024 keyboard tastatur med funktionstaster

Pegefeltet / Touchpad

Apple har fremstillet touchpad i glas og forstørret det, hvilket gør det lettere at arbejde med. Styrefeltet understøtter haptisk feedback, hvilket tillader multi-touch berøring og forbedrer præcisionsbaserede funktioner som at redigere regneark og vælge tekst.

 

Farver

Magic Keyboard fås i sort og hvid.

 

Passthrough-opladning

Selvom Magic Keyboard bruger Smart Connector på iPad’en til at forbinde, er der inkluderet en USB-C-port, der kan bruges til passthrough-opladning. Det var der også i den gamle. Den nye model tillader endnu hurtigere opladning. Nogle mener 60W, men det er

 

Kompatibilitet

Det nye Magic Keyboard er kompatibelt med M4 iPad Pro-modellerne og fås i størrelserne 11 tommer og 13 tommer. Det fungerer ikke med andre iPad-modeller, og den tidligere version af Magic Keyboard fungerer ikke med M4 iPad Pro-modellerne.

 

Pris

11-tommers versionen af Magic Keyboard er prissat til 2699,- kroner, og 13-tommers modellen koster 3099,- kroner. Kan købes hos Apple.com

 

Billeder

Magic Keyboard apple pro m4 new 2024

 

Tanker

Jeg er glad for at se, at Apple har tilføjet funktionstasterækken, da det faktisk har været lidt et savn fra den tidligere model. Det minder mere og mere om en lille bærbar, og prisen nærmer sig dag også markant (ca. 13000 med keyboard + iPad pro 13″). Dyrt? Ja bestemt, men keyboardet er et must, hvis du spørger mig. Skal du kun bruge en iPad til at se lidt film på (og ikke som arbejdsredskab), så skal du ikke ud i pro-modellen og heller ikke keyboardet, da det vil være overkill.

 

Følg med på Instagram

 

Kommentarer og spørgsmål?

Du er altid velkommen til at smide en kommentar eller dele lignende oplevelser herunder i kommentarfeltet (hop derned).

Rigtig god dag 🍀

Følg
Giv besked ved
guest

0 Kommentarer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x