Beskyt din Maps & More navigationsenhed med pinkode/kodeord!

Man kan selvfølgelig ikke forhindre at en tyv vil snuppe din navigationsenhed fra din lille fine Up/Mii/Citigo – men man kan da i det mindste gøre det lidt surt for ham.

Der findes en god funktion på Gamin navigationsenheden i trillingerne, der gør det muligt at sætte password på enheden. Det er lavet så smart at den husker bilen den er kodet til, så når den sidder i bilen skal man ikke indtaste den 4-cifrede pin-kode. Tager man derimod enheden med, så vil den bede om pinkode før man kan bruge den.

Du aktivere pinkoden ved at trykke på de følgende knapper:
2015-03-17 09.21.36
Først trykker du på Navigation !

2015-03-17 09.21.46
Tryk så på Yderligere funktioner

2015-03-17 09.21.57
Indstillinger

2015-03-17 09.22.13
Optioner

2015-03-17 09.22.20
Adgangskode-funktion

Når du så har indstillet pinkoden, så vil den fremover komme med dette billede, når du forsøger at starte navigationsenheden uden for bilen (eller i en anden vogn).

2015-03-17 09.15.36

Tyven kan selvfølgelig ikke se at din enhed er tyveribeskyttet, så rådet er også at fjerne den, hvis du parkerer et sted, hvor du ikke er helt tryg 🙂

 

Hvad synes du om indlægget?

Giv gerne indlægget 5 stjerner, hvis du kunne bruge det 🙂

[kkstarratings]

.

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

2 thoughts on “Beskyt din Maps & More navigationsenhed med pinkode/kodeord!

 • 16. november 2016 kl. 14:13
  Permalink

  Enheden kan desværre nulstilles og parres med en ny bil, så det gør ikke den store forskel. Men ellers tak for en fin artikel.

  Besvar
  • 17. november 2016 kl. 16:39
   Permalink

   Hej Titan,
   Det er muligt med lidt snilde :-(, men om ikke andet så gør man det lidt mere bøvlet for en tyv 🙂

   Besvar