InternetSoftwareTestsTips

Simply.com / Unoeuro – et godt og billigt webhotel…

Introduktion

UnoEuro har nu skiftet navn til Simply.com – det ændrer ikke på nedenstående 🙂 I denne artikel kaldes Simply.com stadig for UnoEuro.

Jeg har tidligere brugt forskellige webhoteller. Efter mange forsøg er jeg nu endt hos UnoEuro som er klippestabil og super billig.

Jeg har kopieret oversigten fra deres hjemmeside. Her kan man se hvad man får med i prisen. For mit vedkommende er det vigtigt at trafikken til hjemmesiden ikke er begrænset, hverken hastighedsmæssigt, eller trafikmæssigt.Skærmbillede 2016-03-08 kl. 23.02.03

Det er let at få adgang til at oprette en blog, f.eks. som min egen, via WordPress modulet, som installeres som 1-click installation.

Der er mulighed for diverse databaser, subdomæner, flere domæner på samme webhotel og meget mere.
Gennem tiden har jeg brugt flere forskellige webhoteller, men efterhånden som jeg har fået mig flere og flere domæner, så blev det mere og mere bøvlet at få det hele koblet sammen. Det er det gode ved Unoeuro. Her kan jeg nemlig for ganske få penge få koblet alle min domæner sammen på en enkelt side, og jeg kan ligeledes have flere hjemmesider liggende på samme webhotel uden problemer eller begrænsninger.

Aktuelt har jeg følgende domæner registreret, der alle ligger på samme webhotel hos Unoeuro:
gastroenterologi.dk
gastroenterolog.dk
hepatologi.dk
hepatolog.dk
drkoch.dk
doktorkoch.dk
letsbeat.dk

Jeg har intet negativt at sige om UnoEuro, så tjek det ud, hvis du ønsker et stabilt webhotel til din eller dine hjemmesider. Jeg har brugt det siden 2014 og der har kun være få nedbrud.

 

UnoEuro - et billigt webhotel
  • Pris
  • Let at betjene i dagligdagen
  • Muligheder mht. database, oprettelse af f.eks. WordPress blog m.fl.
  • Stabilitet
  • Mulighed for mange domæner på samme webhotel
4.6

Resume

Alt i alt et genialt webhotel. Jeg har kun ros til overs, og så gør det bestemt heller ikke noget at det er blandt de absolut billigste overhovedet.

Thumbs up !
Tjek UnoEuro ud her

Sender
Hvad synes du?
5 (1 stemme)
Følg
Giv besked ved
guest

0 Kommentarer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x