Tip: Fix TuneIn problem on Sonos

I’ve been using Sonos for years now. But the last year or so I have intermittently experienced the “Cannot play Radio Station” error or “Unable to browse music – there was a problem connecting to TuneIn.”

I found out that my DNS service Unblock-US was causing the problems. Disabling the DNS IPs in the router and rebooted the Sonos units solved the problem. FINALLY, I’m able to play all my radiostations again.

In my case the UnblockUS had stopped worked when Netflix change their policy on proxy-servers, and I just changed my DNS to “automatic” in my router. If you must use unblock-US then contact their support for further instructions.

Hope you might find the above helpful

 

Did you like the post?

[kkstarratings]

 

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

2 thoughts on “Tip: Fix TuneIn problem on Sonos

 • 27. september 2017 kl. 17:17
  Permalink

  HEj
  Jeg har præcis det samme problem med at lytte til radio på SOnos.
  Kan du skrive lidt mere udførligt, hvad det er jeg skal gøre for at løse problemet? Skal jeg trykke på routeren eller skal jeg gøre noget på computeren … jeg er helt blank og ved ikke hvad DNS er … Så please hjælp lidt mere

  Besvar
  • 2. oktober 2017 kl. 10:22
   Permalink

   Hej Liv.
   Problemet jeg beskriver er fordi jeg havde sat min router op til at bruge en bestemt DNS server (det er lidt som et adgangspunkt til internettet). Det sættes op inde i routeren (typisk på adressen 192.168.1.1) Hvis du, eller din mand/kæreste har “leget” med disse indstillinger, så skal du få det fjernet igen.
   Hvis du ikke har nogen anelse om hvad jeg taler om 🙂 så skal du have fat i en af dine IT-sagkyndige venner.

   Håber det lykkes for dig.
   KH Lars

   Besvar