AppleiOS

iPhone 15 Pro og Pro Max: Alt du skal vide om Apples nyeste skud på stammen

Introduktion til iPhone 15 Pro og Pro Max

Apple har endnu en gang overgået sig selv med lanceringen af deres nyeste smartphones, iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. Lad os tage et nærmere kig på, hvad de nye vidundere har at byde på.

Fra apple.com
Fra apple.com

Nyt og forbedret design

Første ting, der springer i øjnene, er det nye letvægts titanium chassis med en børstet finish, der lover at gøre din smartphoneoplevelse endnu mere komfortabel og holdbar. Den forfinede kant og de betydeligt smallere rammer omkring skærmen gør at den ligger super godt i hånden hånden.

 

Handlingsknappen: nye muligheder

Mød også den nye handlingsknap, der erstatter den tidligere mute-knap. Med et enkelt langt tryk kan du skifte mellem ring og lydløs tilstand, mens haptisk feedback bekræfter din handling. Men knappen stopper ikke her – du kan personliggøre den til at udføre en række forskellige handlinger, lige fra at starte kameraet til at aktivere din yndlings accessibility-funktion.

iPhone 15 pro max specifikationer Fra apple.com

Utrolig ydelse med A17 Pro-chippen

I hjertet af disse nye vidundere finder du A17 Pro-chippen, der leverer uovertruffen ydelse takket være en 6-core CPU og en 16-core neural motor. Oplev spil som Resident Evil 4 i konsolkvalitet som du kan have med rundt i lommen!

 

Kameraet der tager alt til næste niveau

Med et forbedret kamerasystem, der inkluderer en række nye funktioner som større sensorer og forbedret Night mode, er dine billeder og videoer garanteret at blive intet mindre end spektakulære.

 

Hurtigere og smartere forbindelser

Oplev lynhurtige dataoverførsler med USB 3-kablet, og glæd dig over den næste generations Portrættilstand, der automatisk registrerer, når et motiv er i rammen. Dertil kommer, at den nye Ultra Wideband-chip bringer en ny dimension til enhedstilslutninger.

apple.com Fra apple.com

 

Forbedret lydkvalitet og sikkerhedsfunktioner

Mere avanceret maskinlæring gør at de nye iPhones leverer en super lyd under opkald, og introducerer endda satellitforbindelse til nødhjælp på vejen – en ægte livredder i nødsituationer! Lige som vi så på det tidligere Apple Watch Ultra.

 

Pris

Fra 9799 for en iPhone 15 pro, og 11799 for en iPhone 15 pro max !!

Pris iPhone 15 max pro Fra apple.com

 

Konklusion

iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max er uden tvivl nogle af de mest imponerende smartphones på markedet lige nu, der bringer en række spændende nye ting til bordet. Fra det stilfulde design til de kraftfulde funktioner er de nye iPhones med til at revolutionere din smartphoneoplevelse. Det er ikke fordi Apple er først med al deres teknologi, men de har et setup lidt som Sonos, og de har formået at lave et økosystem, hvor alt spiller godt sammen. Til gengæld får du også lov at betale for det. Ca 10k for iPhone 15 Pro og knap 12k for iPhone 15 Pro Max…

Er du lige så begejstret som mig eller er det galimatias og bør man satse på en helt anden “Android” vogn? Del dine tanker i kommentarfeltet nedenfor!

Følg
Giv besked ved
guest

1 Kommentar
Nyeste
Ældste Flest stemmer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
1
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x