Maps + More navigation og live services – ingen forbindelse? (Her er en løsning til iPhone)

Jeg har fået min nye Volkswagen Up, som jeg er fantastisk glad for. Der medfølger fra starten en Maps & More navigationsenhed, som har mulighed for at bruge “Garmin Live Services”, hvor man få online opdateringer omkring trafik, samt vejr m.m.

Mit virkede desværre bare ikke. Den blev ved med at stå som “Forbinder med serveren” eller “Opretter forbindelse…”, men det var der sådan set en simpel forklaring på.
2015-03-17 09.16.35

2015-03-17 09.10.38

Problemet skulle findes på min iPhone. En iphone er åbenbart mere låst end min Android mobil, og derfor skal man fysisk ind og slå Internetdeling til på telefonen. Når det er gjort, har navigationsenheden så mulighed for at bruge internetforbindelse til at hente trafikinformationer m.m.

Prisen er et engangsbeløb på ca. 250 kroner, så kan man bruge live services 4ever 🙂

Nå det er kommet op at køre, så ser det sådan her ud:

Live menuen
Live menuen


Vejr: Under vejr, kan du se vejrudsigten for de kommende par dage. Brugbart – næ ikke rigtig hvis du spørger mig 🙂
2015-03-17 09.18.02

Traffic Live: Her bliver det interessant. Her får man live opdateringer fra diverse trafiktjenester, og Garmins egne data. Altså, bl.a. data fra andre Garmin enheder, der har tilsluttet Garmin Live Services. Det skulle give en bedre opdatering på en aktuelt kø-situation etc. I udlandet, ville jeg dog slå den retur på TMC (via radiokanalerne), da det koster roaming/data afgift.
2015-03-17 09.16.45

Held og lykke med din navigationsenhed hvad enten du har en Volkswagen Up, Seat Mii, eller Skoda Citigo 🙂

 

Hvad synes du om indlægget?

Giv gerne indlægget 5 stjerner, hvis du kunne bruge det 🙂

[kkstarratings]

.

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.