Sådan nulstiller du password på twonky media server…

Hvis man er kommet i problemer med at man ikke kan koble sig ind på sin Twonky Media Server fordi man har glemt username eller sit password, så er der en løsning, som jeg efter laaaang tids søgen har fundet. I mit tilfælde havde jeg en Western Digital (WD) My Book World Edition 1 TB NAS disk med Twonky Media Server installeret (Se min tidligere post omkring opdatering af denne).

Jeg tror problemet opstod efter at jeg ved et tilfælde indtastede brugernavn og password under settings, og glemte hvad jeg havde skrevet :) Dette burde virke både med en NAS server med twonky og en Twonky Media Server på computeren.

Gør følgende: NAS = ipadresse på din NAS f.x. 192.168.2.9 eller lignende.

1. Skriv følgende i din webbrowsers adresselinje (husk = tegnet):
http://NAS:9000/rpc/set_option?accessuser=

Denne kommando fjerne brugernavnet der er gemt i Mediaserveren. Luk browseren og start den igen.

2. Skriv nu følgende i webbrowseren (husk =, og punktummet tilsidst):
http://NAS:9000/rpc/set_option?accesspwd= .

Tryk enter, og nu fjernes password’et.

3. Så er det bare at indtaste adressen på din NAS og så spiller det igen:

http://NAS:9000/

Update:
Det lader til at Twonkyserveren selv åbenbart kan disable ens kodeord. Jeg har netop opdateret denne, og lige pludselig, uden at have gjort noget, kunne jeg ikke få adgang til serveren igen. Gjorde ovenstående igen, og så var det ok igen.

Hvad synes du om indlægget?

Giv gerne indlægget 5 stjerner, hvis du kunne bruge det 🙂

[kkstarratings]

 

.

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

1 thought on “Sådan nulstiller du password på twonky media server…

 • 1. marts 2013 kl. 21:56
  Permalink

  “Twonky Media Server login og password ugyldigt – what to
  do? | Dagligdagens små mysterier” Blinds was in fact in fact enjoyable
  and informative! In todays society that is difficult to carry out.

  Thanks, Claudia

  Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *