Gør det selv - VejledningerSmart TV

Skift land i Netflix – sådan får du adgang til mange lande inkl. USA

Unblock-us-logoDe fleste kender efterhånden Netflix og har mange har oprettet et abonnement på denne tjeneste. Mange har til gengæld også hørt at specielt den amerikanske udgave har mange flere serier end den danske version.

Hvis man bare vil se Netflix på sin computer, så findes der i dag diverse gratis plugins, som gør det muligt at bruge en gratis VPN-server, der får netflix på computeren til at tro du befinder dig i USA eller et andet land for den sags skyld. Se evt. min tidligere beskrivelse her.

Men hvis man gerne vil benytte sig af funktionen med at skifte land på f.eks. iPads eller smartTVs så er der ikke nogen helt gratis løsning.

MEN – der findes en rigtig god tjeneste som fungerer 100%. Den hedder Unblock US. Her kan du indstille dine computere til at benytte tjenesten, og endnu smartere: hvis du indstiller din router, så den benytter tjenesten kan du frem over let bestemme hvilket “land” du ønsker at befinde dig i, når du vil streame Netflix.

Kan det så betale sig at betale $5 pr. måned for at bruge tjenesten? Det er selvfølgelig op til den enkelte, men efter min mening er det et helt klart JA! Grunden er simpelthen at gratistjenesterne er for ustabile, hvilket of resulterer i hakken, eller “grumset” billede når man streamer fra det andet land.

Skærmbillede 2014-08-25 kl. 11.59.36Unblock US har rigtig gode vejledninger på hjemmesiden der let beskriver hvordan man får indstillet sine enheder (se ovenfor), hvis man ønsker at gøre dette enkeltvis. Fordelen ved dette er at din enhed altid benytter Unblock US’s VPN server selv om du bruger et andet netværk.

For mit vedkommende har jeg konfigureret min router, så den benytter VPN tjenesten. Det har den fordel at man ikke skal opsætte noget som helt på de enkelte enheder (computer, bærbar, tablet, mobil etc.). De vil benytte tjenesten når de kobler på din internetforbindelse fra routeren.

Hvordan skifter jeg så land? Når du er koblet på dit hjemmenetværk/internet, hvor routeren er opsat til VPN-serveren så besøger man bare www.unblock-us.com, hvor man nederst til højre kan vælge land. Vælg f.eks. USA og tryk ok. Vupti. Straks vil du benytte den amerikanske udgave af Netflix på dine enheder. Hvis du ønsker at skifte tilbage for at se en af de danske serier/film, ændrer du bare landet til Danmark og vælger ok. Straks er du så tilbage på den danske udgave af Netflix.

Ved at benytte Unblock US får du således adgang til det store amerikanske udvalg af serie, der er laangt længere fremme med sæsoner end i Danmark. Derudover kan man også vælge følgende andre lande: Canada, England(UK), Ireland, Mexico, Brasilien, Sverige, Danmark, Norge, Finland, Holland, Argentina og Columbia.

Læs mere om tjenesten på Unblock US.

En sidste ting, som jeg lige vil nævne, er at man ved oprettelse har mulighed for at bruge tjenesten, så man opretter sig fra f.eks. Canada, hvor man kan få Netflix for ca. 45 kroner pr. måned. De sparede penge kan så bruges til at betale de ca. 30 kroner for Unblock US, og så har du Netflixadgang (inkl. alle de forskellige lande) billigere end den alm. danske pris… (se vejledning her)

Sig til hvis I har spørgsmål, så skriv nedenfor og jeg skal forsøge at guide jer, men eller tjek hjemmesiden. Det er utrolig godt forklaret.

Held og lykke.
Ps. Hvis I bruger linket her fra siden når i registrerer jer hos Unblock-US, så får jeg en 5$, som støtter min blog. På forhånd tak 🙂

Hvad synes du om indlægget?

Giv gerne indlægget 5 stjerner, hvis du kunne bruge det 🙂

[kkstarratings]

.

Følg
Giv besked ved
guest

2 Kommentarer
Nyeste
Ældste Flest stemmer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
Henriette
Henriette
8 år siden

Og har problemer med at bruge min icloud konto – skal intaste min kort oplysninger og da jeg “bor” i USA kan jeg ikke? Hvordan skifter jeg?? har prøvet på Unblock us.com??

Henriette
Henriette
8 år siden

Hej. når jeg ændre DNS vil netflix ikke logge på fejl 1006??

2
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x