AppleElektronik og gadgetsGør det selv - VejledningerTestsTips

Test: Smart battericover til iphone 6 / 6s – perfekt til skituren…

Battericover til iPhone 6

Jeg har testet et battericover til iPhone 6s. Som udgangspunkt er jeg modstander af at komme alt muligt omkring min telefon, da den skal se ud, som det er meningen fra producenten – men I dette tilfælde er der et par ting der taler for at gå lidt på kompromis….

IMG_0032
Jeg testede coveret på en uges skitur, hvilket var den perfekte setting til at teste dette fine battericover fra www.bomo.dk (Battericover iPhone 6 / 6S – Er udgået af sortiment)

Specifikationer

Pris: 249,- DKK (den 1. februar 2016)
Tykkelse: 7 millimeter (bagsiden),
Batterikapacitet: 3200 mAh (iPhone 6s har et batteri på 1715mAh). Coveret oplades med et almindelig lightning kabel.
Farve: Sort
Passer til både iPhone 6 og 6S

Coveret er gjort utrolig kompakt og ser derfor ikke specielt voldsomt ud i forhold til mange andre. Det er et kæmpe plus. Man kan således stadig have det liggende i lommen uden problemer. Det er lavet af robust plastik, så man fornemmer kvalitet, og virker ikke som noget der let går i stykker.

Fotohul

En af de vigtigste faktorer ved eksterne covers er at man kan benytte kameraet uden at få diverse genskin eller kanter på billederne. Det fungerer rigtig fint. Både med og uden blitz. Der er ingen reflekser, som jeg har set ved flere andre covers, der kommer lige tæt nok på fotolinsen/blitzen på kameraet.
En anden lille lækker detalje er den lille fod man kan slå ud når man f.eks. skal se Netflix eller tage selfies 🙂

Batteristørrelse

3200mAh er absolut godkendt. Jeg brugte coveret på en skitur, hvor jeg havde en “ski-tracker” kørende konstant, så jeg hver dag kunne se data fra mine løb. Det bruger GPS, og dermed en masse strøm. Når jeg nåede omkring kl. 15, var batteriet drænet, men så kunne jeg trykke på den lille knap i hjørnet af coveret, og straks begynder genopfyldningen uden problemer. Efter yderligere nogle timers skiløb var telefonen nu fuldstændig opladet. GENIALT !

Opladning af battericover, samt iPhone

Opladningen foregår via et alm. lightning stik. Da batteriet er på 3200mAh tager det en del timer at få det fyldt op med strøm. Det smarte er at man kan have sin iPhone siddende i coveret når coveret oplades. Ved et lille kort tryk på knappen i hjørnet begynder opladning af telefonen samtidigt – SMART. Hvis man har den koblet til computeren kan den også synkronisere samtidig med coveret fyldes med strøm (jeg har dog ikke prøvet dette!).

Batteristatus / Start af opladning

Et kort tryk på den lille knap viser ved hjælp af blå dioder, hvor meget strøm der er på coveret (1-4 prikker hhv. 25-50-75-100% opladt). Når man vil aktiveret opladning af iPhonen mens man er på tur, så trykker man et lidt længere tryk på knappen, så går opladningen i gang. Altså et kort tryk for batteristatus, og et langt tryk for aktivering af opladning.

Byggekvalitet og vægt

Kvaliteten af plastikken er god. Rigtig god endda. Virker nærmest som et originalt apple produkt. Vægten på coveret og iPhone øges selvfølgelig en del. Det er det store minus ved dette setup. På skituren er dette ikke et problem, men hvis jeg skulle gå med det i min lomme til dagligt, så ville det være alt for tungt.

// Produktet stillet til rådighed af www.bomo.dk //

Billeder

Battericover iphone 6s2016-02-06 19.08.322016-02-06 19.08.142016-01-27 20.31.002016-01-27 20.31.25


Konklusion

Battericover iPhone 6 / 6s
  • Design/Størrelse af battericover
  • Pris (249,- DKK)
  • Batteristørrelse 3200 mAh
  • Opladning både af telefon og battericover samtidigt
  • Fotokvalitet med coveret monteret
  • Vægt
  • Byggekvalitet
4.6

Konklusion

Selv om jeg generelt er modstander at covers på mobiler, så er et cover med indbygget powerbank, som ovenstående, en super god løsning, hvis man vil have ekstra batteritid og undgå at skulle medbringe en masse kabler på turen.

Perfekt til Pokemonjagt, hiking, skitur eller weekendturen, hvor man ikke lige har adgang til et strømstik…

Plastkvaliteten er god, og batterikapaciteten er god.

Battericover til iPhone 6/6s
Det er smart, godkendt og har mine varmeste anbefalinger !
Ps. Passer ikke på iPhone 7.

Sender
Hvad synes du?
4.67 (3 stemmer)
Følg
Giv besked ved
guest

1 Kommentar
Nyeste
Ældste Flest stemmer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
1
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x