SockiSocki.com – slut med makkerløse strømper

Introduktion

De fleste har stået en sen aften med et uoverskueligt bjerg af sokker, der mangler at blive parret sammen. Det findes der selvfølgelig forskellige løsninger på. Man kan købe 20 par af den samme sorte sok, men så er problemet lidt, hvis man er flere i husstanden og bruger forskellige størrelser. En anden mulighed er de fine sokker fra danske SockiSocki (Sock My Day). De har som mange andre irriteret sig over at makker-sokken intet sted var at finde og det har de så gjort noget ved.

Da jeg hørte om konceptet til at starte med var jeg lidt skeptisk – for hvorfor skulle man have sådan nogle strømper, og ville det overhovedet være smart. Det kommer jeg lidt ind på i denne lille test.

sockisocki strømper sokker test

Kvalitet og design

Kvaliteten af strømperne er rigtig fin. De er produceret i Tyrkiet men dansk design. Strømperne er lavet af 80% kæmmet bomuld, 17% polyamid og 3% elastan. En smart ting er at de bliver lavet med en “håndkeltet tå”, der gør at der ikke er en tyk syning ved tæerne, der sidder og irriterer. Lækkert.

Jeg har haft fingre i både de “pæne” sokker, og deres sportsstrømper. De pæne sokker – til f.eks. et par fine sko – virker holdbare, og ikke så ultratynde som man ofte ser. De er dog ikke på nogen måde så tykke at de er “irriterende” at have på i et par pæne lædersko.

Sportsstrømperne er ligeledes mindre trykke end den klassiske “billige” sportsstrømpe. Det er super lækkert i f.eks. et sæt løbesko, hvor man har bedre kontakt med skoen, og dermed ikke glider rundt.

Designet af sokkerne er som altid smag og behag. Der er et stort udvalg på hjemmesiden, og de har forskellige pakker, hvor du selv kan sammensætte de par du ønsker – Det er smart!

 

Funktionalitet

Når man taler om funktionalitet af sokker, så er det primære vel at de skal holde fødderne varme, og sidde godt. Det gør de selvfølgelig – men det gør de fleste andre sokker også. Der, hvor Socki Socki skiller sig ud er på den lækre kvalitet, men specielt på den lille knap, der sidder øverst i kanten på hver sok.

Når sokkerne er knappet sammen, så sidder de faktisk meget godt fast. Hvis du forsøger at få dem fra hinanden ved at holde fast i selve den lille knap, så kan det faktisk være lidt “svært” at få dem fra hinanden, men et godt tip kan være at få neglen imellem og trække. Så går det let. Det kan selvfølgelig være lidt svært, hvis du har svage fingre/gigt. Den lette måde er bare at trække i hver sin sok, så slipper de rimelig let.

 

Ved vask

Når sokkerne til vask, så knapper du dem let sammen og smider dem i vasketøjskurven. På den store vaskedag, så smider du bare alle sokkerne i vaskemaskinen og vasker som du normalt ville gøre. Når vasken er færdig, så kan du enten smide dem i tørretumbleren eller hænge dem op på tørrestativet. Det er let da de jo hænger sammen, og dermed let kan hænges hen over “snoren”. Herefter er det bare at smide dem retur i den sokke-skuffe, eller hvor du nu opbevarer dine strømper.

 

Holdbarhed

En af de ting, jeg testede af, var om sokkerne kunne holde til at blive “trukket” fra hinanden mange gange uden at de slap omkring knappen eller om knappen røg ud af stoffet. Det gør den ikke. Jeg har prøvet at hive sokkerne fra hinanden mindst 100 gange, og den lille knap sidder stadig pænt, hvor den skal. De er ikke kommet huller omkring knappen, og jeg har heller ikke oplevet at stoffet slipper. Så det er helt klart godkendt!

En anden tanke jeg fik var omkring parring af sokkerne. Hvis du er typen der køber 20 par af den samme sok, så har du nok altid en du kan parre med, hvis der skulle ryge en sok en gang imellem. Det kan du af gode grunde ikke her, da dit sokke-par må lade livet, når en af sokkerne går kold – men mon ikke det går. Jeg tænker målgruppen har luft i økonomien til et nyt sæt lækre sokker når prisen er som den er.

 

Pris

Prisen for et par SockiSocki strømper er 50 kroner, men kan blive helt ned til ca. 33 kroner pr. par (9 par for 300). Det er en fin pris for nogle lækre sokker og med et koncept der holder.

følg mig på instagram

Billeder

 

Det med småt

Strømperne er stillet til rådighed for test af SockiSocki.com Jeg står som altid 100% inde for min bedømmelse og beskrivelse af produkter - og her er ingen undtagelse. SockiSocki har ikke haft mulighed for at ændre på ordlyden eller på anden måde "påvirke" den endelige vurdering. Hvis du foretager et køb via enkelte links i artiklen, så giver du gratis og uundværlig støtte til min lille blog. Prisen er helt den samme for dig, men giver lidt procenter til mig. På forhånd tusind tak🌸

 

Konklusion

SockiSocki.com - aldrig mere enlige sokker!
 • Design / kvalitet
 • Daglig brug
 • Holdbarhed
 • Pris
4.6

Min samlede vurdering

SockiSocki strømperne med den lille smarte knap fungerer fremragende. Det er let at vaske, hænge til tørre og så til sidst smide ind i skabet. Det fungerer bare super. Man undres faktisk over at der ikke er nogen der har tænkt på det før nu! Sådan

Prisen ligger fornuftigt på omkring 33 kr pr. par ved køb af 9 stk for 300,-.
Læs og køb på SockiSocki.com

Gode ting

 • Konceptet
 • Design
 • Kvalitet
 • Holdbarhed

Dårlige ting

 • Makker-sok kan lige ikke erstattes

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

5 thoughts on “SockiSocki.com – slut med makkerløse strømper

 • 8. oktober 2020 kl. 10:24
  Permalink

  Hej Lars,
  Tak for hurtigt svar. Ja, du har ret i, at det er individuelt, hvad man opfatter som “stramt”, og min mand er nok sensitiv lige hvad sokker angår😄 Hvis jeg (han) prøver, vil jeg forsøge at huske at give en tilbagemelding her👍🏻
  Tak – og i lige måde god dag😊

  Besvar
 • 7. oktober 2020 kl. 23:10
  Permalink

  Vedr. SockiSocki: jeg har med interesse læst din anmeldelse af sokkerne, men hvad er din vurdering af elastikken? Min mand klager altid over stram elastik i sokker, så jeg vil nødig købe “katten i sækken” med disse sokker, som ellers lyder gode – og genialt med knapperne😊

  Besvar
  • 8. oktober 2020 kl. 07:26
   Permalink

   Hej Ulla
   Elastikken er god. På ingen måde stram i elastikken. Selve sokkerne er generelt meget elastiske, og de strammer ikke i toppen, som man nogle gange ser. Der er selvfølgelig forskel på hvordan man opfatter dette, så den eneste måde at finde endeligt ud af det på er nok ved at bestille et enkelt par, hvis man ikke vil satse og bestille en 9-pak el. lignende.

   Rigtig god dag.
   Lars 🍀

   Besvar
   • 8. oktober 2020 kl. 10:22
    Permalink

    Hej Lars,
    Tak for hurtigt svar. Ja, du har ret i, at det er individuelt, hvad man opfatter som “stramt”, og min mand er nok sensitiv lige hvad sokker angår😄 Hvis jeg (han) prøver, vil jeg forsøge at huske at give en tilbagemelding her👍🏻
    Tak – og i lige måde god dag😊

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *