Elektronik og gadgetsTests

Test: Sovepude til flyet, toget eller bilturen – en avanceret nakkepude

Introduktion til sovepude / rejsepude

Over en periode har jeg set flere reklamer for en speciel sovepude lavet så det skulle være mere behageligt at sove i f.eks. flyet, toget eller bilen. Alle kender de små oppustelige nakkepuder, som man kan bruge, som også skulle støtte hovedet, så det ikke falder frem. Problemet er ofte at de faktisk ikke er specielt gode, og man ender altid med at sidde dårligt alligevel.

 

Design

Der er vist ikke så meget at sige om designet på en sovepude til flyveren. Den er bestemt ikke pæn, men det er vel næppe formålet heller. Puden kommer i en lille fin pose, så man kan gemme den af vejen. Den fylder ikke specielt meget, så den kan opbevares i f.eks. håndbagagen når du skal ombord på flyet. Det er noget i retningen af 20×10 cm og 10 i diameter.

 

Kvalitet

Selve sovepuden er faktisk af udmærket kvalitet. Den virker ikke som noget der går hul i efter få minutters brug. Overfladen er ligelede blød, så man ikke skraber ansigtet på nogle hårde skarpe plastikkanter. Dog ikke så blød som en rigtig pude. Slet ikke.

 

Funktion og brug

Puden fungerer sådan set fint. Man kan sidde med hovedet nede i ”hullet”, eller man kan støtte hovedet på kanten af puden. Den er rimelig fornuftig at have på. Den er let at puste op, og lige så let af folde sammen igen.

Minusset er at den er lidt stor. Den virker hurtigt lidt klodset i flyet.

Vores søn William prøvede den også. Det gik fint i 5-10 minutter, men han syntes han kunne sidde bedre uden.

 

Pris

Rejsepuden koster ca. 100 kroner inklusiv forsendelse. Det er super billigt hvis du altså bestiller den direkte på Ebay. Det er let og sikkert. Eneste minus er at forsendelse typisk er omkring 3 uger. Til gengæld er prisen ca. det halve af herhjemme.

Link til forhandlere på Ebay

 

Billeder

 

Konklusion

Rejsepude til flyet, toget eller bilturen
  • Design
  • Kvalitet
  • Funktion
  • Pris
3.5

Samlet vurdering

En avanceret nakkepude er vist den endelige konklusion. Den virker sådan set når man sidder i flyet, men den er altså lidt stor og klodset.

Prisen er fornuftigt og kvaliteten ligeså, men jeg regner selv med at have en god nakkepude med i stedet. F.eks. denne her fra Coolstuff (Cabeau Nakkepude – direkte link). Den er noget mere behageligt at bruge og man sidder faktisk ret godt med den.

Følg
Giv besked ved
guest

1 Kommentar
Nyeste
Ældste Flest stemmer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
1
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x