TestsTræningTræning og sundhed

Test: Flipbelt Classic – det perfekte løbebælte

Introduktion

Løber du en tur en gang imellem, så har du sikkert også stået og tænkt på, hvor du skulle gøre af dine nøgler, kort og telefon mens du er afsted på farten. For mit vedkommende, så har jeg ofte ladet tingene blive hjemme. Jeg har aldrig rigtig kunnet forlige mig med at skulle løbe med taske eller armbånd. Det er selvfølgelig smag og behag, men heldigvis er der smarte folk, der har løst problemet for mig. Et løbebælte er løsningen – nærmere bestemt kaldet “Flipbelt”. Det lader dig opbevare nøgler, telefon m.m. uden at det generer og hopper på løbeturen.

For efterhånden noget tid tilbage fik min bedre halvdel et Flipbelt, som jeg lånte en gang imellem. Sidenhen har jeg også anskaffet mig et. Det er simpelthen næsten for godt til at være sandt – det er sjældent jeg har købt noget relativt billigt, som giver så stor tilfredshed over tid. I denne lille beskrivelse af bæltet ‘Flipbelt Classic’ vil jeg komme lidt nærmere ind på, hvorfor jeg synes det er så godt.

 

Design og kvalitet

Flipbelt Classic er lavet i et blød, letvægts materiale, som er super let at have rundt om hoften. Materialet er lavet af 92% polyester og 8% spandex. Det er strækbart, og svedtransporterende, og giver som nævnt mulighed for at gemme kreditkort, nøgler, telefon og endda en Flipbelt drikkedunk mens du løber. Bæltet sidder tæt ind til kroppen, men strammer ikke. Til gengæld er det ikke noget der hopper rundt mens du løber.

Bæltet kan vaskes ved 40 grader – men skal lufttørre! Du må ikke tørretumble det.

Det er faktisk ret elegant, og stikker ikke ud. Der er en lille nøglekrog, hvor du kan sikre at dine nøgler ikke hoppe ud af hullerne. Der er 4 huller/lommer, hvor du kan gemme ting. Bæltet er 8 cm i bredden, og størrelsen vælger man ud fra en tabel (se billeder).

 

Funktion

Allerførst. Flipbelt kan bruges til stort set alle former for motion. Crossfit, styrketræning, cykling, løb, aerobic, fitness. I sportsgrene, hvor du kun må være iført spillerdragt, må du hellere lade bæltet blive i tasken.

Det er virkelig imponerende, så godt bæltet sidder, og det holder vitterligt din telefon helt i ro når man løber. Jeg har i skrivende stund en iPhone, og den sidder klippestabilt i bæltet.

Jeg hører ikke så tit musik på løbeturen, men derimod podcasts og lydbog (eller slet intet). Mest fordi jeg synes musik aldrig rigtig passer til mit løbetempo, og jeg bliver lidt træt af det i længden. Jeg er meget mere til ro i hovedet, eller en historie. Her er det genialt at have telefonen med, hvor du let kan montere dine høretelefoner uden at stik m.m. kommer i klemme i et armbånd etc.

Er du typen der bruger app’s på telefonen (såsom Endomondo etc)? Her er Flipbelt Classic også at foretrække frem for et armbånd. Det var faktisk en af årsagerne til, at jeg købte et løbeur. Jeg gad ikke have telefonen siddende på armen, og mit tidligere løbebælte havde en lommer, men desværre ikke nogen der var store nok til at min iphone kunne være i.

Flipbelt har faktisk også lavet flade drikke dunke, som du kan tilkøbe. De kan også gemmes væk i bæltet. Har du allerede løbedrikkedunke, så se lige om de ikke passer også. Jeg har nogle fra mit gamle Adidas løbebælte, og de kan bruges her også.

Det eneste negative punkt jeg kan finde omkring Flipbelt Classic, og for den sags skyld også andre løbebælter, er at du ikke kan betjene telefonen mens den er i bæltet. Det betyder, at hvis du skal bruge telefonen undervejs, så skal du have den ud af bæltet. Det er er ikke bøvlet, men man har ikke muligheden for lige at trykke på skærmen, som man har ved et løbearmbånd. Det er bestemt små ting.

 

Pris

Her er de billigste steder online, hvor du kan købe Flipbelt. Priserne er leveret af Pricerunner:

Jeg har et samarbejde med Pricerunner, som altid sørger for at give dig de bedste priser. Du kan se priserne med og uden fragt.

– i samarbejde med PriceRunner

 

Billeder

 

Video

 

Hvad synes du?

Har du et Flipbelt, så vil jeg meget gerne høre hvad du synes er godt og skidt? Skriv det gerne i kommentarfeltet længere nede.

 

Spørgsmål og svar?

Du er meget velkommen til at stille et spørgsmål, så skal jeg svare så godt jeg kan

 

Det med småt

Testen er ikke sponsoreret og jeg har heller ikke modtaget noget for at lave den. Jeg er simpelthen bare super tilfreds. Det skal dog siges, at nogle forhandlerlinks kan give mig en mindre procentdel af et evt. salg. Det har ingen betydning for din pris overhovedet – du støtter bare min blog indirekte – hvilket jeg sætter meget stor pris på.

 

Konklusion

Flipbelt Classic løbebælte
 • Design / Byggekvalitet
 • Daglig brug
 • Pris

Min samlede vurdering

Flipbelt Classic er en genial ting, hvis du godt kan lide at løbe, og samtidig have din telefon med. Det perfekte alternativ til et løbearmbånd. Bæltet er så meget mere behageligt at have på end et armbånd, og du sikrer at nøgler, kreditkort, telefon m.m. ikke hopper rundt under løbeturen. Du kan endda have en mindre drikkedunk med også.

Et must for alle løbere. Flipbelt har mine varmeste anbefalinger.

Gode ting

 • Pris
 • Kvalitet
 • Nøgleholder
 • Flexibilitet
 • Kvalitet
 • Findes også med refleks
 • Findes med lynlås

Dårlige ting

 • Manglende betjening af telefonen uden at tage den ud af bæltet.
Følg
Giv besked ved
guest

2 Kommentarer
Nyeste
Ældste Flest stemmer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
Rikke Feilberg Lyhne
Rikke Feilberg Lyhne
5 år siden

Hej Lars
Først tak for en super blog med tips og tricks der gør hverdagen lidt nemmere 🙂 Dejligt at du at skriver om mange forskellige emner!
Så kommer mit spørgsmål omkring løbebæltet. Hvordan sidder det under løbeturen? Jeg har et MII belt som har tendens til at glide op i taljen, hvilket er lidt irriterende, da det så føles løst. Tænker at det måske primært er et “kvindeproblem” 🙂
Vh Rikke

2
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x