Test: Mastrad Meat It trådløst stegetermometer

Introduktion

Mastrad Meat It er et trådløst stegetermometer, der kan bruges både om sommeren i grillen eller i ovnen når man laver diverse stege. Jeg har længe gået med tanke om at få et trådløst termometer, som ikke fylder alverden, og hvor man ikke nødvendigvis behøver både en ekstra sender og modtager.

Jeg har testet Bluetooth termometer fra Mastrad (Meat It) der kobles sammen med din smartphone, og via en app guider dig både mht. temperatur, men også guider dig alt efter hvilken type kød det drejer sig om.

I dette indlæg vil jeg fortælle lidt om mine erfaring med det.

 

Specifikationer

 • Kan måle fra -30 til +300º C
 • Måler både kernetemperaturen og temperatur i luften omkring
 • Rækkevidde på op til 20 meter
 • Genopladeligt batteri
 • Batteri til 24 timer på én opladning
 • Kan skylles under vandhanen

 

Design og kvalitet

Mastrad Meat It Bluetooth termometer fungerer let sammen med din smartphone. Det er lavet i rustfrit stål, og virker super robust. Der medfølger en opladningsholder, som også fungerer som opbevaring, når det ikke er i brug. Derudover er der på bagsiden af holderen sådan en gummiting, der gør at man kan “trække” termometeret ud af kødet uden at brænde fingrene. Smart. Eneste “ulempe” er at holderen fylder lidt.

Udseendet af termometeret er der ikke noget at sætte en finger på (Hop til billeder).

På bagsiden af opladeren, som også fungerer som opbevaringsboks, sidder der en lille gummitang, som du kan bruge til at fjerne termometeret, når du har taget den varme steg ud fra grillen/ovnen. Det er god tænkt.

 

Daglig brug

Når du er klar med kødet og har fundet din opskrift, så går du bare ind i appen, og vælger din kødtype. Herefter vælger du om du vil have kødet medium, gennemstegt etc… Herefter sættes kødet i ovnen, og app’en guider dig igennem den resterende stegning. Den holder øje med tiden – og justerer løbende, og alarmerer, hvis f.eks. kødet bliver for hurtigt varmt. Super smart. Det er specielt smart når man griller, da der kan være forskel på hvor varm grillen er fra gang til gang. Når din timer er udløbet så alarmerer app’en selvfølgelig også.

Telefonen skal være inden for en rækkevidde af termometeret på ca. 3-4 meter.

Der er diverse opskrifter som du kan tilgå gratis. Jeg har dog ikke prøvet nogle af disse, så den del kan jeg ikke udtale mig om.

 

Rengøring

Termometeret rengøres super let ved at skylle det under vandhanen. Det er ikke 100% vandtæt, så man må ikke smide det i opvaskemaskinen eller i en vaskebalje, men du kan sagtens vaske det med vaskebørsten og sæbe under vandhanen.

 

Pris

– i samarbejde med PriceRunner

 

Billeder

 

Dokumenter

Mastrad Meat It Manual

 

Spørgsmål eller kommentarer

Du er altid velkommen til at stille et spørgsmål nedenfor, så skal jeg besvare det så godt jeg kan – og så hurtigt som muligt. Hop til kommentarfeltet

 

Det med småt

Mastrad stegetermometer "Meat it" er ikke sponsoreret, og købt fordi jeg gerne ville have muligheden for at holde øje med mine stege (trådløst). Pricerunner giver en lille andel af deres provision ved et evt. salg. Prisen er den samme for dig, men du støtter min lille blog, hvis du køber via disse forhandlere/links. Tusind tak på forhånd.

 

Konklusion

Mastrad Meat It trådløse stegetermometer
 • Design / Byggekvalitet
 • Daglig brug
 • Pris
4.7

Konklusion

Mastrad Meat It trådløse termometer fungerer super godt. Appen er smart og holder styr på dit kød på grillen/ovnen. Det er alle pengene værd. De eneste ting der trækker lidt ned er rækkevidde på ca 3 meter. Det kan være et problem, hvis grillen står lidt langt væk – men det er småting i det store billede.

Et super lækkert produkt.

Gode ting

 • Kvalitet
 • Smart temperatur og tidsstyring
 • Trådløst
 • Stabilt
 • Prisen fornuftig
 • Smart tang til at trække ud af kød

Dårlige ting

 • Plastikholder (som fylder)
 • Tåler ikke opvaskemaskine
 • Rækkevidde på ca. 3-4 m.

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Herunder finder du 2 kommentarer om “Test: Mastrad Meat It trådløst stegetermometer

 • 4. november 2020 kl. 21:36
  Permalink

  Hej Thomas
  Det forstår jeg ikke helt. Jeg har brugt mit uden problemer. Det kan klare op til 300 grader ifølge deres egen manual, og op til 600 grader (over ild). Men næste gang jeg bager rugbrød, så tjekker jeg lige igen 🙂

  /L

  Besvar
 • 27. oktober 2020 kl. 09:54
  Permalink

  Det er super interessant at du har valgt at teste denne. Jeg har nemlig tænkt mig at bruge det til når jeg bager det rugbrød, som du også har opskriften. Jeg synes at jeg læste at den ikke kunne klare at måle temperatur på de 95-96 grader som rugbrødet kræver. Er det noget du har erfaring med ?

  Besvar