Test: Mastrad Meat It trådløst stegetermometer

Introduktion

Mastrad Meat It er et trådløst stegetermometer, der kan bruges både om sommeren i grillen eller i ovnen når man laver diverse stege. Jeg har længe gået med tanke om at få et trådløst termometer, som ikke fylder alverden, og hvor man ikke nødvendigvis behøver både en ekstra sender og modtager.

Jeg har testet Bluetooth termometer fra Mastrad (Meat It) der kobles sammen med din smartphone, og via en app guider dig både mht. temperatur, men også guider dig alt efter hvilken type kød det drejer sig om.

I dette indlæg vil jeg fortælle lidt om mine erfaring med det.

 

Specifikationer

 • Kan måle fra -30 til +300º C
 • Måler både kernetemperaturen og temperatur i luften omkring
 • Rækkevidde på op til 20 meter
 • Genopladeligt batteri
 • Batteri til 24 timer på én opladning
 • Kan skylles under vandhanen

 

Design og kvalitet

Mastrad Meat It Bluetooth termometer fungerer let sammen med din smartphone. Det er lavet i rustfrit stål, og virker super robust. Der medfølger en opladningsholder, som også fungerer som opbevaring, når det ikke er i brug. Derudover er der på bagsiden af holderen sådan en gummiting, der gør at man kan “trække” termometeret ud af kødet uden at brænde fingrene. Smart. Eneste “ulempe” er at holderen fylder lidt.

Udseendet af termometeret er der ikke noget at sætte en finger på (Hop til billeder).

På bagsiden af opladeren, som også fungerer som opbevaringsboks, sidder der en lille gummitang, som du kan bruge til at fjerne termometeret, når du har taget den varme steg ud fra grillen/ovnen. Det er god tænkt.

 

Daglig brug

Når du er klar med kødet og har fundet din opskrift, så går du bare ind i appen, og vælger din kødtype. Herefter vælger du om du vil have kødet medium, gennemstegt etc… Herefter sættes kødet i ovnen, og app’en guider dig igennem den resterende stegning. Den holder øje med tiden – og justerer løbende, og alarmerer, hvis f.eks. kødet bliver for hurtigt varmt. Super smart. Det er specielt smart når man griller, da der kan være forskel på hvor varm grillen er fra gang til gang. Når din timer er udløbet så alarmerer app’en selvfølgelig også.

Telefonen skal være inden for en rækkevidde af termometeret på max. ca. 3-4 meter. Hvilket er noget kort, og lidt frustrerende at man ikke kan gå længere væk fra grillen. I huset fungerer det noget bedre, da man ikke er helt så langt fra ovnen.

Når man læser på app store, så er der flere der beskriver ustabil forbindelse. Det har jeg ikke oplevet endnu. Jeg synes man skal hive fat i det sted man har købt den og få den byttet, hvis det er et problem. Det skal selvfølgelig ikke være sådan.

Der er diverse opskrifter som du kan tilgå gratis. Jeg har dog ikke prøvet nogle af disse, så den del kan jeg ikke udtale mig om.

 

Rengøring

Termometeret rengøres super let ved at skylle det under vandhanen. Det er ikke 100% vandtæt, så man må ikke smide det i opvaskemaskinen eller i en vaskebalje, men du kan sagtens vaske det med vaskebørsten og sæbe under vandhanen.

 

Pris

– i samarbejde med PriceRunner

 

Billeder

 

Dokumenter

Mastrad Meat It Manual

 

Spørgsmål eller kommentarer

Du er altid velkommen til at stille et spørgsmål nedenfor, så skal jeg besvare det så godt jeg kan – og så hurtigt som muligt. Hop til kommentarfeltet

 

Det med småt

Mastrad stegetermometer "Meat it" er ikke sponsoreret, og købt fordi jeg gerne ville have muligheden for at holde øje med mine stege (trådløst). Pricerunner giver en lille andel af deres provision ved et evt. salg. Prisen er den samme for dig, men du støtter min lille blog, hvis du køber via disse forhandlere/links. Tusind tak på forhånd.

 

Konklusion

Mastrad Meat It trådløse stegetermometer
 • Design / Byggekvalitet
 • Daglig brug
 • Rækkevidde
 • Pris
3.9

Konklusion

Mastrad Meat It trådløse termometer fungerer super godt. Appen er smart og holder styr på dit kød på grillen/ovnen. Det er alle pengene værd. De eneste ting der trækker lidt ned er rækkevidde på max 3-4 meter. Det kan være et problem, hvis grillen står lidt langt væk – men kan du leve med det så er det godt.

Et super lækkert produkt.

Gode ting

 • Kvalitet
 • Smart temperatur og tidsstyring
 • Trådløst
 • Stabilt
 • Prisen fornuftig
 • Smart tang til at trække ud af kød

Dårlige ting

 • Plastikholder (som fylder)
 • Tåler ikke opvaskemaskine
 • Rækkevidde kun 3-4 m.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

11 thoughts on “Test: Mastrad Meat It trådløst stegetermometer

 • 8. juli 2023 kl. 11:47
  Permalink

  kan ikke oprette konto på mit stegetermometer vil rigtig gerne

  Besvar
  • 8. juli 2023 kl. 14:29
   Permalink

   det ved jeg ikke lige hvad du skal gøre ved. Måske kontakte deres support. Jeg har ikke termometeret længere, så kan ikke rigtig guide dig mere. Håber du finder en løsning.
   KH Lars

   Besvar
 • 7. december 2021 kl. 14:26
  Permalink

  Hej Alle
  Jeg har lige købt termometeret og har problemer med at få det installeret – Tilbagemeldingen er at kontoene ikke kan oprettes?? Det fremgår aaf vejledningen at termometeret ikke kan bruses til brød –, så det er lidt interessant at I teste det af. Kobling til enheden skulle være helt op til 60 meter, så ovenstående test angiver max 4 meter er absolut ikke OK og ligeledes med den lukkede OVN, GRILL mv. vil alle omstændigheder gøre termometeret helt ubrugeligt. VH. Jim

  Besvar
  • 7. december 2021 kl. 20:42
   Permalink

   Hej Jim
   Kan ikke rigtig hjælpe med opsætningen. Jeg tror du har købt den nye version Meat It +. Den gamle var virkelig ikke ret god mht rækkevidde. Det kan man håbe på er bedre som du skriver i den nye hvor de skriver op til 60m.

   God fornøjelse. Jeg vil gerne høre din oplevelse med rækkevidden når du får det testet.

   Mvh Lars 👍

   Besvar
 • 20. januar 2021 kl. 13:10
  Permalink

  Hej Lars
  Jeg har købt termometret for noget tid tilbage og har næsten ikke brugt det, da den taber Bluetooth forbindelsen HELE tiden 😱!
  Selvom jeg synes idéen er dødsmart.
  Jeg har prøvet min telefon, min kones og vores tablet. Ingen virker ordentligt.
  Det starter fint op med forbindelse og det hele, men idet jeg lukker ovnlågen mister den forbindelsen med det samme 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ dødirriterende.
  Og jeg er åbenbart ikke ene om problemet.
  Hvis du har et android produkt, skulle du prøve at gå ind og hvilken score og kommentarer, det får.
  Dog er der en der nævner at der ingen problemer var med et Apple produkt.
  Så hvis du har brugt Apple, til at teste med, er det lige før at du skal skrive i din anmeldelse: Køb kun dette produkt, hvis du bruger Apple phone/Ipad.

  Det er død ærgerligt, da jeg har ønsket 100% trådløst termometer længe, og da det så kommer på markedet, til en relativ høj pris, så virker det ikke!!

  Mvh Martin

  Besvar
  • 20. januar 2021 kl. 13:13
   Permalink

   *gå ind på Google Play og læse kommentarer, under Meat It app’en.

   Besvar
   • 20. januar 2021 kl. 20:12
    Permalink

    Det kan jeg godt se. Må lige have fat i mit igen. Det største problem var rækkevidden men tjekker lige op på det igen 💪🧐

    Besvar
    • 26. september 2021 kl. 18:21
     Permalink

     Appen er vel på dansk, kan se under billeder der står taeget, internal osv. Osv. Samme hvis man skla vælge udskæring, så skal ting da stå på dansk?

     Besvar
     • 26. september 2021 kl. 22:04
      Permalink

      Enig. Da jeg tested mener jeg kun den var på engelsk. Kan være det er ændret.

 • 4. november 2020 kl. 21:36
  Permalink

  Hej Thomas
  Det forstår jeg ikke helt. Jeg har brugt mit uden problemer. Det kan klare op til 300 grader ifølge deres egen manual, og op til 600 grader (over ild). Men næste gang jeg bager rugbrød, så tjekker jeg lige igen 🙂

  /L

  Besvar
 • 27. oktober 2020 kl. 09:54
  Permalink

  Det er super interessant at du har valgt at teste denne. Jeg har nemlig tænkt mig at bruge det til når jeg bager det rugbrød, som du også har opskriften. Jeg synes at jeg læste at den ikke kunne klare at måle temperatur på de 95-96 grader som rugbrødet kræver. Er det noget du har erfaring med ?

  Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *