Test: Labfresh antibakterielle strømper – de er faktisk lugtfrie

Introduktion

Tanken om et par lugtfrie sokker / strømper har da et par gange strejfet mig – specielt efter en hel dag på en operationsstue i træsko eller efter et laaaangt arrangement hvor fødder “elsker” at blive sluppet fri. Det skulle efter sigende kunne løses med et par “antibakterielle sokker”. Antibakterielt betyder at bakterier ikke kan “leve”, og når de ikke kan de – så laver de ikke lugte 🙂

Hemmeligheden skulle være nogle sølvpartikler, der er kommet ind i selve stoffet. Ikke farligt eller allergifremkaldende, men bakterierne hader det åbenbart.

Jeg har selvfølgelig anskaffet mig sådan et par sokker, som jeg nu har testet under diverse forhold.

 

Kvaliteten

De lugtfrie strømper er lavet i kvalitetsstof. De har en tilpas tykkelse, og man har bestemt ikke fornemmelsen af at de let slides igennem. Jeg har testet dem igennem nogle måneder, og der er stadig ikke kommet huller nogle steder – så det er indtil videre helt godkendt.

 

Dagligt brug

Jeg må indrømme at jeg var en lille smule skeptisk da jeg så overskriften omkring “lugtfrie sokker”. Labfresh har slået sig meget frem på en speciel type af skjorte, som gør at den ikke bliver beskidt af vandbaserede væske etc. Denne skjorte bliver rost meget og har taget fokus væk fra et rigtigt fint andet produkt de har på hylden – nemlig de lugtfrie sokker.

Når man modtager dem, står der at sølvpartiklerne bliver aktiveret efter første vask, og optimal effekt efter nogle gange. Det skulle selvfølgelig prøves, så det blev smidt en tur i maskinen, og vasket som normalt. Herefter var de klar til test.

Jeg har prøvet at teste dem under et par forskellige forhold. Først lange “tur” var 3 dage i træsko på en operationsgang. Her giver stort set alt op, og man skal skifte sokker dagligt for at være til 🙂

Efter første dag prøvede jeg selvfølgelig (selvom det er lidt ulækkert at tænke på) at lugte til sokkerne med næsen plantet – først lidt fra – men til sidst helt nede i sokken. Ingen ulækker stank af sure tæer. Det samme gentog sig over de kommende dage. De blev ved med at holde sig nærmest lugtfrie. Virkeligt imponerende. Der kommer en lille smule duft efter 4-5 dage, men det er nærmest ingen ting.

En anden test-seance var henover en weekend, hvor vi var til strand/have arrangement. Her var sokkerne i selvskab med et par gummistøvler (i 4-5 timer), hvorefter de blev lukket inde i et par pæne læder-sko, og så holdt i bur i de næste 8-9 timer. Ingen sure tæer, og sokkerne var klar til brug dagen efter.

Det vil næppe være lugten der får dig til at vaske sokker. Derimod vil de selvfølgelig blive beskidte, som normalt. Det betyder selvfølgelig også at du måske skal vaske dem ofte alligevel, hvis du går rundt i sokkerne derhjemme, og har børn der “kaster” lidt med maden 🙂

 

Pris

I skrivende stund koster 2 par sokker 119 kr. Det er helt fornuftigt rent prismæssigt og så får du til gengæld sokker med sølv i 🙂

følg mig på instagram

 

Billeder

 

Konklusion

Labfresh antibakterielle sokker
 • Daglig brug
 • Effekten
 • Kvalitet
 • Pris
4.8

Samlede vurdering

Labfresh har lavet sokker der rent faktisk holder fødderne lugtfrie… Ret vildt egentligt. Det virker, og du kan bruge de samme sokker dag efter dag – hvis du da kan holde dem rene 🙂

De lugtfrie strømper har mine varmeste anbefalinger. Du kan købe dem på deres hjemmeside på Labfresh.eu.

Gode ting

 • Virker fantastisk godt mod sure tæer
 • God kvalitet

Dårlige ting

 • Sølv i dagligdagsvarer kan medføre øget resistens mod nogle typer af bakterier
Sender
Hvad synes du?
3.85 (13 stemmer)

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 thoughts on “Test: Labfresh antibakterielle strømper – de er faktisk lugtfrie

 • 21. november 2019 kl. 21:24
  Permalink

  En anden positiv ting ved den slags strømper er holdbarheden. Jeg har haft nogle par af andet mærke der har holdt siden 2003 😊

  Besvar
  • 21. november 2019 kl. 21:25
   Permalink

   Det lyder vildt nok 🤩. Mine holder også stadig super fint. Så der er nok noget om snakken 😉

   Besvar
  • 3. september 2018 kl. 23:04
   Permalink

   Hej Dennis
   Jeg kan faktisk godt huske programmet da det blev sendt. Det er lidt uvist hvad disse ting rent faktisk betyder, men du har helt ret. Jeg har tilføjet det under de negative ting i konklusionen.

   Jeg har forsøgt at finde programmet igen, og har også søgt igennem pubmed.com (den medicinske database for artikler), og jeg kan ikke ser der er lavet studier (endnu), der har påvist problemer. Men muligheden foreligger da bestemt for at der kunne udvikle sig resistens over tid – men jeg tror faktisk ikke man kan konkludere det endnu.

   Der er flere studier, der skriver at det aktuelt virker fantastisk godt med sølv/kobber sammen med alm. antibiotika, men igen. Det kan selvfølgelig være for tidligt at udtale sig om disse effekter.

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *