Hus og haveKøkken og hjemTests

Test: Nilfisk Handy 14.4V ledningsfri støvsuger (batteri)

Introduktion til den ledningsfri støvstuger

De fleste mennesker har en støvsuger, som er gemt lidt væk, bruges aldrig helt så meget som man burde, har en træls ledning og er tung og klodset. Undskyldningerne er mange, men der er nok noget om det. Så er der alle dem der har købt en lille håndstøvsuger, eller bare bruger en kost til at tage krummerne efter de forskellige måltider.

Jeg har købt mig en Nilfisk Handy kombi ledningsfri støvsuger, der både har en håndstøvsuger, men også kan bruges som almindelig støvsuger – og så kører den på strøm.

 

Byggekvalitet

Støvsugeren er lavet i hård plast. Den virker bundsolid, og har en fin sugekraft. Opladeren er ligeledes lavet i hård plast, og kan monteres på væggen, hvis man ønsker dette. Håndstøvsugeren er ligeledes meget robust, og let at skille fra hinanden og tømme.

 

Batteri og daglig brug

På en alm. opladning holder denne model (14.4 V) ca. 14-15 minutters strøm, hvilket i dagligdagen er mere end rigeligt. Der er ingen problemer med at løbe køkkenet, samt tage diverse nullermænd, hvis man har gæster på vej. Hvis jeg skal støvsuge hele huset, vil jeg tage den normale støvsuger, da den har en bedre sugekraft. Støvsugerhovedet består af en sugekanal, som vanligt, men har også en børste der suser rundt, og hjælper el-støvsugeren med at få tingene godt op. Super smart.

En anden fin ting er at den let kan gemmes af vejen. Den kan foldes sammen på midten, så den kan stå i et alm. køkkenskab. Jeg har opladeren i rummet ved siden af køkken/alrummet, men da den har fin batteritid, behøver den ikke komme i laderen hele tiden. Så kan den gemmes af vejen lige der, hvor man har brug for den.

Den tredje ting er at man har en håndstøvsuger, som let klikkes af med et enkelt tryk. Den er let at rengøre og tømme for skidt. Der er et støvfilter, som i de fleste håndstøvsugere, der skal renses en gang imellem. Det er let og ligetil.

Den eneste anke jeg har er sugestyrken. Den gør at man ofte må støvsuge beskidte område en del gang for at få det hele op.

 

Udseende

Det er en smagssag. Jeg synes den ser fin ud. Diskret i den grå nuance. Pæn ? Det får du mig ikke til at sige, men jeg tror aldrig jeg har mødt en pæn støvsuger.

 

Pris

Jeg købte min Nilfisk ledningsfri støvsuger til ca. 750 kr på tilbud. Det er en af de billigste modeller. Hvis man køber de lidt dyrere, så får man en større batteri, og formentlig også lidt ekstra sugekraft. Jeg savner dog ikke dette i min model, så jeg ville ikke være nervøs for at købe “billigt” i denne henseendende. 750 kroner synes jeg sådan set er ok for en håndstøvsuger, og en “almindelig” støvsuger i kombination. Man kan af og til finde dem billigere på super tilbud, men omkring 800,- skal man regne med.

 

Billeder

 

Inspiration

Ønsker du at gå et niveau op mht. sugestyrke og daglig nytteværdi, så skal du gå efter den fine model fra Bosch, som jeg har testet også:

Bosch Unlimited Serie 8 – en fremragende ledningsfri støvsuger

 

Konklusion

Nilfisk Handy 14.4V støvsuger med batteri
  • Byggekvalitet
  • Batteri og dagligt brug
  • Sugestyrke
  • Udseende
  • Pris
3.9

Konklusion

Jeg er SÅ glad for dette nye familiemedlem. Den er hurtig at hive frem til lige at snuppe krummerne under bordet og langs køkkenskabene. Holder fint strøm til den daglige rengøring, og man har både en “almindelig” støvsuger, samt en håndstøvsuger lige ved hånden. Hvis man har plads kan den gemmes i et alm. køkkenskab.

Om man skal investere i sådan en kan jeg ikke udtale mig om på dine vegne, men herhjemme har den i hvert fald overtaget den alm. kost’s funktion.

Jeg købte min fine Nilfisk hos Coop.dk. Det var et tilbud, som aktuelt ikke findes mere, men der er kommet en afløsende model med større batteri og nu i mat sort. Du kan se hele deres udvalg ved at trykke her.

Hvis du bruger det mit link, så støtter du bloggen, hvis du foretager et køb. Det støtter bloggen, og er helt gratis for dig.

Gode ting

  • Let at bruge
  • Billig
  • Ingen ledning
  • Håndstøvsuger indbygget

Dårlige ting

  • Lidt lav sugestyrke
Følg
Giv besked ved
guest

4 Kommentarer
Nyeste
Ældste Flest stemmer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
trackback
3 år siden

[…] denne video har jeg prøvet at sammenligne en billigere ledningsfri Nilfisk støvsuger (læs test) med Bosch Unlimited Series 8. Bosch vinder klart – hvilket den nok også burde. Testen er […]

Deborah
6 år siden

Jeg kigger netop på støvsuger (nye model i sort) og fandt i den forbindelse din blog, som jeg vil gemme og kigge på igen. Men linket i indlægget til flere modeller virker ikke. Jeg køber nok ikke lige nu, men overvejer.

Helge
Helge
6 år siden

Hej
Jeg har også købt denne type støvsuger, og jeg er enige med bloggeren. Den har helt overtaget fejebakken og kosten´s arbejde i vores hjem.
Men er det en “hovedrengøring”, er vores gamle solide “ledningsmodel” dog at fortrække med dens trods alt lidt bedre sugeevne.

4
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x