Test: Dust Daddy støvsugestuds fra Facebook

Introduktion

Jeg ved ikke om du er stødt på en reklame på Facebook om en lille støvsugestuds, så du let skulle kunne klare alle dine støvede skuffer fyldt med nips-ting – og så endda uden at skulle tømme skuffen først. Jeg har selvfølgelig anskaffet mig sådan en studs, og testet om den rent faktisk også virker.

 

Design / Byggekvalitet

Da jeg så den underlige studs på Facebook var min første tanke at det var noget blød “møg”. Men faktisk er studsen lavet i noget relativt hård plast, som virker holdbart. Det er en masse små rør, der har ca. 1,5 mm i diameter, hvilket gør at man ikke får suget øreringe, knappenåle, og andre småting op. Der medfølger sådan en lille adaptor, så man kan bruge studsen til mange forskellige støvsugere.

Design – det kan man vist ikke skrivet ret meget om her. Det er en studs til en støvsuger – punktum !

 

Dagligt brug

Jeg kan ikke sige at jeg bruge denne støvsugestuds dagligt. Der går faktisk lang tid imellem jeg får tømt mine bestikskuffer etc. Derfor var det også lidt af en test denne lille studs stods overfor. Som du kan se på billederne, så virker det faktisk over alt forventning. Man kommer ret hurtigt igennem skufferne.

I vores “morgenmadsskuffe” har der sig med at samle sig diverse havregryn i bunden af skuffen. De er lidt for store til at blive suget op igennem de små suge-rør. Man kan dog let børste dem af, og så er man klar igen. Det samme gør sig gældende i skuffen med mel og bagprodukter. Der samler sig altid en del mel-støv etc. Det er super let af få væk.

Efter mange ganges brug vil der stille og roligt komme mere og mere skidt ind i de små suge-rør. Det er ikke noget der har betydet noget endnu, men tænker at der med tiden kan opstå problemer med at bevare sugestyrken efterhånden som der bliver fyldt op.

 

Pris

Jeg bestilte min via Ebay. Der bliver den sendt direkte fra Kina, hvor den koster under det halve af hvad den sælges for på Facebook etc.

Her er et direkte link til oversigt over flere sælgere (for bedste pris).

 

Video

 

Billeder

 

Spørgsmål eller kommentarer?

Som altid er du yderst velkommen til at skrive spørgsmål nederst. Så svarer jeg så godt jeg kan.

 

Konklusion

Dust Daddy støvsugerstuds fra Facebook
  • Design / Byggekvalitet
  • Daglig brug
  • Pris
4.2

Resume

Støvsugerstudsen fra Facebook fungerer rent faktisk, og gør et godt job. Den gør det let af snuppe alt fnulleret fra skufferne, så man ikke behøver at tømme skufferne først.

Du kan let købe studsen direkte via Ebay – så slipper du for en masse fordyrende mellemled.

Direkte link til produktet hos Ebay (flere forhandlere at vælge imellem).

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

1 thought on “Test: Dust Daddy støvsugestuds fra Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *