Køkken og hjemTests

Test: Tefal Snack Collection – toaster med udskiftelige plader

Introduktion

Igennem årene har jeg ejet en del toastmaskiner, men nu har jeg endelig fundet en, hvor du kan udskifte pladerne – den har det lidt bøvlede navn: Tefal Snack Collection. Min gamle toaster var knækket i håndtaget, og derfor satte jeg mig for at kigge lidt nærmere på en mere allround toaster, hvor jeg kunne udskfite pladerne. Jeg ville gerne have en toastmaskine, hvor jeg kunne lave vafler, panini og så selvfølgelig toasts.

Efter en del søgning, så stod jeg lidt tilbage med Tefal Snack Collection. Den blev købt med et par ekstra plader til donuts og panini. Når du køber toasteren fra Tefal, så er der som standard plader til toast (hvor de dele halvt) og vaffeljern med.

I denne gennemgang vil jeg fortælle lidt om godt og skift. Læs mere herunder…

 

Specifikationer

Produkt Tefal Snack Collection
Type Toaster med udskiftelige plader
Nonstick belægning Ja
Udtagelige plader Ja
Antal medfølgende pladesæt 2 (toast + vaffel)
Kan flere plader tilkøbes Ja
Justerbar temperatur Nej
Temperaturindikator Ja
Effekt i watt 700
Mål

36,0 x 28,0 x 20,3 cm

 

Design og kvalitet

Tefal Snack Collection toasteren virker robust, og har en udvendig overflade i rustfri stål. Den er let at holde. På billederne kan du se, at der også er 2 lamper, og en lille låsemekanisme til at holde den sammen når du har lagt din toast imellem. Det fungerer super. 

Du kan klikke pladerne af på den lille knap, der sidder i kanten af de 2 plader. Super simpelt. Alt i alt god kvalitetsfornemmelse hele vejen igennem. 

Rengøring

De tidligere toastmaskiner jeg har haft har alle været noget hvor plader ikke kunne tages ud, og det giver altså lidt noget snask, når ost/fedt løber ud af en toast. I denne Tefal Snack Collection toaster kan du klikke pladerne ud og let vaske dem op op i hånden eller smide dem i vaske maskinen. Det er intet mindre end genialt.

Der er et par følgere der har skrevet at de har hørt at belægningen bliver dårligere over tid, hvis du kommer dem i opvaskemaskinen. Tefal skriver selv man kan gøre det – og worst case, så kan du købe et sæt ekstra plader til ca. 100 kroner, hvis det skulle ske efter nogle år.

 

Daglig brug

Den har været en super oplevelse. Den er let at have stående i en skuffe, og børnene hiver den selv frem, når de lige har lyst til en ristet bolle/toast inden de skal videre til sport. Det er fedt.

Som nævnt ovenfor, så er rengøringen faktisk det element jeg har været mest træt af ved mine tidligere toast maskiner. Osterester og fedt, der altid løb ind i maskine, og gjorde det nærmest umuligt at holde den ren. Det oplever jeg ikke her, og bliver pladerne meget fedtede, så ryger det blot i opvaskemaskinen (eller bliver vasket op i hånden). Love it.

En anden ting, vi er vilde med, er muligheden for at skifte mellem plader. Jeg købte fra start Panini og Donut plader også. Panini jernet er fedt, når man vil varme en bolle med lidt ost/skinke eller blot riste lidt på begge sider. Det er super let at skifte om (skal dog gøres i kold tilstand (for ikke at brænde dig). Principielt kan du godt skifte rundt selv om de er varme, men vær forsigtig !

 

Pris

Prisen er god. Den ligger omkring 600 kroner. Jeg købte ved Coop.dk (som er organisationen bag bl.a. Superbrugsen etc. Der kan du også købe de forskellige indsatser til toasteren. Du kan hoppe direkte til toasteren hos Coop her.

Hvis du vil have et overblik over de mange plader man kan tilkøbe, så se listen hos Coop her. I hver boks man tilkøber med plader medfølger der et lille hæfte med opskrifter, så du hurtigt er godt i gang.

 

Billeder

 

Hvad synes du?

Smid gerne en kommentar længere nede (hop til kommentarer), hvis du vil dele dine oplevelser af din Tefal Snack Collection toastmaskine Du kan selvfølgelig også stille spørgsmål, og så skal jeg forsøge at besvare dem så godt jeg kan. Ellers kan du altid kontakte Tefal’s kundeservice…

 

Det med småt

Toasteren er ikke en gave eller på anden måde sponsoreret. Den er køb at egen lomme. Hvis du benytter links fra denne test, så kan der være tale om reklamelinks/affiliate links, som gør at jeg får et par procenter af firmaet avance på dit eventuelle køb. Pris er helt den samme for dig, men giver uvurderlig støtte til min lille blog. På forhånd tak 🙏

Konklusion

Tefal Snack Collection anmeldelse
  • Design / Byggekvalitet
  • Daglig brug
  • Rengøring
  • Pris
4.8

Konklusion

Tefal Snack Collection er nok den mest allround toastmaskine du kan køb. Prisen er god, den er let at rengøre, og det allermest smart er at du kan skifte pladerne. Det giver dig en masse muligheder. Toasteren kan derfor bruges både til vafler, toaster, panini, små donuts etc etc…

Resten af familien og jeg er glade for den her nye “Tefal Snack Collection” toaster…  Det er jeg helt overbevist om du også bliver, hvis du også står og mangler en ny toast maskine… Den har mine varmeste anbefalinger.

Gode ting

  • Pris
  • Let at rengøre
  • Udskiftelige plader
  • Varmeindikator
  • Kan stå i normal køkkenskuffe

Dårlige ting

  • Kan ikke rigtig komme på noget
Følg
Giv besked ved
guest

0 Kommentarer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x