Elektronik og gadgetsTestsTræning og sundhed

The Lawn Mower® 4.0: En trimmer til de nedre regioner

Introduktion

Når det handler om pleje af de mere intime områder, er det vigtigt at finde et pålideligt værktøj. Mænd efterspørger i stigende grad en mere behagelig og effektiv oplevelse til denne delikate opgave. The Lawn Mower® 4.0 intim trimmer træder i karakter og tilbyder en pålidelig mulighed for dem, der ønsker at pleje følsomme områder med lethed. Jeg har fået muligheden for at prøve denne trimmer selv og i dette indlæg deler jeg her mine tanker om dens design og funktioner. Jeg har testet den “store” pakke kaldet “The Performance Package 4.0”, som udover The Lawn Mower også inkluderer “The Weed Whacker 2.0” (næsetrimmer), og derfor inkluderer billederne i testen ekstra udstyret.

 

lawn mower 3.0 produktfoto

Design og Byggekvalitet

Ved første øjekast skiller The Lawn Mower® 4.0 sig straks ud med sit elegante og ergonomiske design. Den glatte og konturerede form ligger godt i hånden og giver en stabil greb under hele trimningsprocessen. Trimmerens byggekvalitet er imponerende og inkluderer materialer af høj kvalitet, som ikke kun føles holdbare, men også giver tillid til produktets levetid. Denne trimmer er designet til at modstå gentagen brug og virker som en værdig investering, der ikke vil skuffe.

 

Specifikationer Lawn Mower 4.0

 • 7000 RPM motor med QuietStroke Teknologi
 • Trådløs opladning
 • 600 mAh li-ion genopladeligt batteri
 • 4000k LED lys
 • Vandtæt
 • Forskellige trimmelængder med afstandsstykker
 • Batteriindikator

 

Dagligdagen

Når det drejer sig om at pleje de nedre områder, er komfort og præcision af største betydning. The Lawn Mower® 4.0 leverer på sine løfter og giver en glat og irritationfri trimningsoplevelse. Udstyret med avancerede keramiske blade glider trimmeren ubesværet over huden og forhindrer snitsår og sår, der kan være smertefulde. Man kan tilpasse trimmelængden med den justerbare beskyttelse, så deres præferencer for trimning imødekommes. Denne funktion er særligt nyttig for dem, der ønsker at opretholde varierende længder eller eksperimentere med forskellige stilarter.

En indbygget LED-lys giver forbedret synlighed og gør det nemmere at trimme områder, der er svære at se. Denne funktion er særligt nyttig, når man trimmer i dårligt oplyste omgivelser, såsom badeværelser med dæmpet belysning. Derudover tillader trimmerens vandtætte funktion hurtig og nem rengøring, hvilket forenkler vedligeholdelse og forlænger enhedens levetid.

Der er stadig tale om en alm trimmer, men den har sådan en lille plastikbeskyttelses-kappe på undersiden af klippe-blade (den der hækkesaks der kører frem og tilbage), som gør at det minimere risikoen for at få et stykke hud i klemme. Det hjælper markant i forhold til almindelige trimmere, men du kan stadig være uheldig 🙂

 

Instagram

 

Batterilevetid

Batterilevetiden på et plejeværktøj kan afgøre oplevelsen, især for dem, der rejser ofte eller har travle dagsprogrammer. Heldigvis kan The Lawn Mower® 4.0 prale af en fin batteritid. Når det er fuldt opladt, holder trimmeren let til flere trimningssessioner. Den langvarige strøm sikrer, at man ikke overraskes af et tomt batteri midt i en trimningsrutine. Denne pålidelighed gør den til en pålidelig følgesvend til hyppig brug eller for dem, der er på farten. Opladeren er smart og foregår via induktion, så man placerer den blot i opladeren, og så er den hurtigt klar igen.

 

Billeder

 

Ekstra udstyr

Manscaped.com har flere forskellige pakker du har købe. Der er produkter til hud etc. Det kan du se mere om på hjemmesiden. Der er dog en pakke jeg vil anbefale at “kigge” på.

performance package 4.0 manscaped lawn mower test review anmeldelse drkoch

Hvis man opgraderer og køber The Performance Package 4.0, så får du diverse ekstra udstyr med inklusiv en næsetrimmer (The Weed Whacker 2.0), toilettaske og nogle forskellige cremer. Der er en del at spare, og jeg vil da anbefale at du snupper denne pakke, hvis du alligevel skal købe nyt. Eneste minus er at næsetrimmeren oplades med USB-C og ikke i samme trådløse stil som trimmeren.

Se indholdet af Performance Package 4.0 her

 

Pris

The Lawn Mower 4.0 koster i skrivende stund 100 Euro svt. DKK 750,-. Det tænker jeg umiddelbart er et fint niveau med det udstyr der medfølger. Vil du gå med den store Performance Package 4.0 med trimmer, toilettaske, næsehårstrimmer etc koster den 150 Euro svt. ca. DKK 1150,-, hvilket er fint i min verden.

 

Dansk version i Greenkeeper 3.0?

Den udgave jeg har testet er den internationale version fra Manscaped, som sælger i hele verden. Der findes en dansk “version” af trimmeren fra “Trimmeriet” kaldet Greenkeeper 3.0. Den minder lidt om den tidligere udgave af Lawn Mower 4.0. Den tidligere udgave hed også 3.0, så det ligner man har fået “justeret” den internationale version til en Dansk udgave. Det er dog ren spekulation, og derfor går jeg heller ikke mere ind i dette. Jeg tænker blot at I har set begge udgaver, hvis I har søgt lidt på denne type maskiner 🙂

 

The greenkeeper 3.0 vs lawn mower 3.0 4.0 forskel samme andet erfaring trimmer

Produktfoto fra trimmeriet.dk og eu.manscaped.com. De ligner lidt hinanden og så alligevel ikke.

 

Det med småt

For en god ordens skyld skal som altid nævnes at The Performance Package 4.0 er stillet til rådighed af Manscaped.com. De har ikke haft indflydelse på testens udformning, ordlyd eller konklusion. Den står jeg som altid 100% inde for. Jeg tjener ikke noget på evt. køb du foretager. Så ingen reklamelinks.

 

Konklusion

The Lawn Mower® 4.0
 • Design / Byggekvalitet
 • Daglig brug
 • Pris
4.3

Samlede vurdering

The Lawn Mower® 4.0 er en ret flot og brugervenlig intimtrimmer til mænd. Den gør hvad den skal, og så har der være fokus på design, batteritid og praktik, hvilket gør den til et godt køb. Så den anbefales bestemt herfra, og jeg synes du skal kigge efter den store performance pakke.

God fornøjelse

Hop forbi Manscaped.com, hvis du vil se mere…

Gode ting

 • Flot design
 • Trådløs opladning
 • Vandtæt
 • LED lys

Dårlige ting

 • Kan stadig nippe
 • Ekstra udstyr: Weed Whacker 2.0 har ikke trådløs opladning
Følg
Giv besked ved
guest

0 Kommentarer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x