Blandet

UDSALG: Stort efterårs udsalg (op til 30% rabat) hos Boozt.com (samt lidt gratis rabatkoder)…

Update 31/10-2016: de gode tilbud fortsætter på rigtig mange af tingene.  tjek det ud… I dag den 31/10 kan man bruge koden NOW10, og få yderligere 10% rabat oven i allerede nedsatte varer…

jeg har tilføjet rabatkode nederst…


Jeg er lige blevet opmærksom på at Boozt.com holder stort udsalg lige pt. Det slutter i dag til midnat, så hvis du lige skal nå at have lidt med og spare op til 30% rabat, så er det nu du skal hoppe på. Der er tøj og sko til hele familien, og de har alle de seje mærker.

midseasonsaleboozt

Hilfiger DenimTigerOfSweden
Tag f.eks. denne lækre hættetrøje fra Hilfiger Denim (venstre). Normalpris DKK 895,- nu med 30% rabat = DKK 626,50.

Eller et virkelig lækkert og elegant jakkesæt fra Tiger of Sweden. Normalpris DKK 5.200,-, som nu er helt nede i DKK 3.120 (40% rabat!).

Der er virkelig mange gode tilbud til både kvinde, mænd og børn…

 

Til bloggens læsere, så har jeg yderligere 4 unikke rabatkoder, som kan bruges på hjemmesiden. De gælder hvis man køber for mere end 499,- og på ikke i forvejen nedsatte varer. De giver 10% rabat. Koderne er som følger:

  • DKuhaz1X
  • DKEr6d8J
  • DKUzuJuN
  • DKT3t3Mu
  • R-AQ2N778V7S
  • R-EN2W5B7J5V

Skriv lige en kommentar når du har brugt en af koderne, så vi kan få den “fjernet” fra listen. Jeg opdaterer den efterhånden som de bliver brugte, hvis folk melder retur.

Rigtig god søndag derude…

Ps. hvis du benytter ovenstående link, så støtter du indirekte bloggen. Det koster dig ikke noget. Hvis du ikke ønsker dette, så skriv “Boozt.com” i addresse feltet i din browser, så støtter du ikke.

Pps. hvis du er ny kunde hos Boozt.com, så er der også mulighed for at få en rabatkode, der giver 10% ala dem jeg har skrevet ovenfor.

Følg
Giv besked ved
guest

2 Kommentarer
Nyeste
Ældste Flest stemmer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
Jimmi J
Jimmi J
7 år siden

Der er i dag den 31-10 ekstra 10 % ved at skrive now10 som rabatkode….

2
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x