Tip: Sådan fjerner du nakkestøtterne i din Volkswagen Up.

Har du en Volkswagen Up, og har du autostole på bagsædet, så har du sikker også irriteret dig over at man ikke bare kan fjerne nakkestøtten så autostolen sider perfekt. Man kan køre nakkestøtten helt op, men den kan ikke komme ud af hullerne :(, hvilket medfører at autostolen ikke hviler ordentligt op af sædet. Her er en guide der hjælper dig godt på vej.

Egentligt er det simpelt. Du eneste du skal bruge er en alm. flad skruetrækker. For at nakkestøtten kan fjerne, så er det lettest, hvis du lægger sædet ned (eller i hvert fald folder det lidt fremad). Det giver mere plads. Tryk på den lille knap i den ene side, så du kan få nakkestøtten op i øverste position. Tryk herefter en alm. flad skruetrækker ind i det lille flade hul på den modsatte plastik ring end den med tryk-knappen (billede nedenfor). Man kan mærke den “låser” op, hvorefter nakkestøtten kan fjernes.

Update: Du kan også brug bilnøglen. Det er endnu lettere, da man jo altid har den ved hånden 🙂

 

Det var det hele 🙂

Ps. Skal nakkestøtten sætte i igen, så kommer man den bare i hullerne igen. Simpelt.

Like gerne opslaget øverst, og smid en kommentar, hvis du kunne bruge tippet. På den måde vil det komme ud til endnu flere, der måske står med samme problem.

 

img_0847 img_0848 img_0849 img_0850

Hvad synes du om indlægget?

Smid gerne 5 stjerner, hvis du kunne bruge det

.

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

2 thoughts on “Tip: Sådan fjerner du nakkestøtterne i din Volkswagen Up.

 • 17. august 2017 kl. 09:13
  Permalink

  Man behøver ikke engang en skruetrækker – bilnøglen passer ind i det flade hul, så man kan frigøre nakkestøtten 🙂
  (Det gør den i hvert fald i en SEAT Mii…)

  Besvar
  • 17. august 2017 kl. 09:31
   Permalink

   Hej Christoffer.
   Det er da et genialt tip. TUSIND tak…

   Jeg tjekker lige ved lejlighed om det ikke er det samme på en UP, men mon ikke 😉

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *