Elektronik og gadgetsTestsTips

Twelve South BookArc holder til Macbook Pro (test)

Introduktion

Jeg har i dag en Macbook Pro, som min primære computer. Det fungerer fremragende, og jeg har den stadig koblet på min “ældre” Apple Thunderbolt Display. Indtil nu har jeg haft computeren liggende til venstre under skærmen, men det tager lidt plads på bordet. Jeg har derfor længe kigget efter en mulig løsning på dette, og her faldt jeg over Twelve South BookArc holderen, som gør at du kan placere din Macbook lodret.

I dette indlæg vil jeg lige fortælle lidt om hvordan det fungerer i praksis, og om det er pengene værd.

 

Specifikationer

Materiale: Aluminium
Højde x Længde x Bredde: 5,5 x 21,5 x 9,2 cm
Vægt: 159 gram

Der medfølger 3 silikoneindsatser, så de forskellige laptopmodeller kan passe i holderen. Indsatserne passer til MacBook Air med Retina-skærm (fra 2018) og til MacBook Pro (fra 2016 og frem).

 

Design og kvalitet

Twelve South BookArc er lavet i aluminium og har en silikone-indsats, som passer til forskelige typer af bærbare. Min Macbook Pro 15″ fra 2018 passer perfekt. Den bærbare står stabil i holder oprejst, og det giver faktisk fornemmelsen af MEGET mere plads på skrivebordet.

Når jeg arbejder med musik eller videoredigering, så har den det med at blive godt varm, og her er den lodretstående computer et kæmpe plus. Jeg har tidligere haft diverse plastik bøtter stående under computeren, eller ladet skærmen stå åben blot for at den bedre kunne komme af med varmen. Her er der fri luft omkring, og det kan mærkes at den ikke blive helt så varm mere.

 

Pris

Jeg har et samarbejde med Pricerunner, som altid sørger for at give dig de bedste priser. Du kan se priserne med og uden fragt.

– i samarbejde med PriceRunner

 

 

Billeder

 

Video

Hvad synes du?

Du er altid velkommen til at stille et spørgsmål i kommentarfeltet (hop derned). Har du gode tips til, som du vil dele med andre, så skriv dem endelig. Du kan også dele billeder, hvis du har lyst.

 

Det med småt

Hvis du benytter links på hjemmesiden så kan der være tale om affiliate links, som giver en lille procentdel af avancen på et evt. køb. Prisen vil altid være den samme for dig, så det er en måde at støtte min hjemmeside på indirekte. På forhånd tusind tak for at bruge links'ne i forbindelse med et køb. Det betyder mega meget for overlevelsen af bloggen...

 

Konklusion

Twelve South BookArc holder til din Macbook
  • Design / Byggekvalitet
  • Daglig brug
  • Pris
4.9

Konklusion

Har du din Macbook koblet til en ekstern skærm, så er BookArc laptop holderen lige noget for dig. Den er billig (pris omkring 500 kroner – og tilbud omkring 350 kr ind i mellem). Den giver din bærbare computer langt bedre muligheder for at afkøle, når du presser den lidt i grafik/spil.

Jeg har seriøst intet negativt at sige om den fine holder. Jeg ville blot ønske jeg havde købt den før.

Jeg har ikke testet om den fungerer med andre bærbare computere end Apple. Det gør den formentlig, men det smart er at den er lavet i samme farve aluminium, som modellerne fra Apple (Space Grey og Silver).

Hop til prisoversigten og find den billigste pris lige nu på Pricerunner

Gode ting

  • Giver mere plads på skrivebordet
  • Bedre køling af din bærbar
  • Materialer / kvaliteten
  • Stikholder
  • 3 forskellige indsatser for bedste pasform
  • Pris

Dårlige ting

  • Ikke rigtig nogen
Følg
Giv besked ved
guest

1 Kommentar
Nyeste
Ældste Flest stemmer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
1
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x