Gør det selv - VejledningerTips

Sådan kan du fjerne klistermærke-rester fra bilruden, sengen med mere…

Introduktion til at fjerne klistermærke fra overflader

De fleste kender problemet med at fjerne klistermærke fra glas etc. Der sidder altid lidt rester tilbage på f.eks bilruden, børnesengen, syltetøjsglas etc. når man endelig har fået det skrabet / pillet af. Det kan være et værre cirkus at fjerne disse limrester, men hvis du har lidt lampeolie, så er du godt på vej.

 

Sådan gør du

Først bør man altid prøve med en varm klud evt med lidt sæbe. Men hvis det ikke er nok, så er der råd at hente. Du kan nemlig bruge lidt lampeolie. Lampeolie kan købes mange steder og koster stort set ingenting for en liter og der er til mange mange “efterladenskaber”.

Fugt en klud med lidt lampeolie og tør stille og roligt på det klistersnask der sidder tilbage. Det forsvinder som dug for solen uden brug af vold 🙂

Skal man fjerne klister fra malede overflader skal man være obs på at noget maling kan opløses lidt hvis man gnider meget rundt. Så stop hvis malingen smitter af.  Jeg har ikke oplevet dette men det er beskrevet så vær lidt opmærksom på det. Der er ingen problemer på glas.

På billederne nedenfor ses, hvordan man let fjerne resterne efter et klistermærke i bilruden. Der har siddet 2x Vignette mærker fra skituren i Østrig.

 

Billeder

 

Video

 

Kommentarer, ris eller os?

Har du prøvet ovenstående, eller har du et endnu bedre tips, så kom gerne med et lige herunder i kommentar feltet.

 

Hvad synes du om indlægget?

Giv gerne indlægget 5 stjerner, hvis du kunne bruge det 🙂

[kkstarratings]

.

Følg
Giv besked ved
guest

2 Kommentarer
Nyeste
Ældste Flest stemmer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
Susanne Klug
Susanne Klug
1 År siden

Jeg har lige prøvet lidt lampeOlie for, at få klistermærker klister af et glas. Jeg er helt oppe, at køre…. det virker og klister/lim er væk. Helt fantastisk. Takker for rådet.

2
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x