Sådan kan du fjerne klistermærke-rester fra bilruden, sengen med mere…

Introduktion til at fjerne klistermærke fra overflader

De fleste kender problemet med at fjerne klistermærke fra glas etc. Der sidder altid lidt rester tilbage på f.eks bilruden, børnesengen, syltetøjsglas etc. når man endelig har fået det skrabet / pillet af. Det kan være et værre cirkus at fjerne disse limrester, men hvis du har lidt lampeolie, så er du godt på vej.

 

Sådan gør du

Først bør man altid prøve med en varm klud evt med lidt sæbe. Men hvis det ikke er nok, så er der råd at hente. Du kan nemlig bruge lidt lampeolie. Lampeolie kan købes mange steder og koster stort set ingenting for en liter og der er til mange mange “efterladenskaber”.

Fugt en klud med lidt lampeolie og tør stille og roligt på det klistersnask der sidder tilbage. Det forsvinder som dug for solen uden brug af vold 🙂

Skal man fjerne klister fra malede overflader skal man være obs på at noget maling kan opløses lidt hvis man gnider meget rundt. Så stop hvis malingen smitter af.  Jeg har ikke oplevet dette men det er beskrevet så vær lidt opmærksom på det. Der er ingen problemer på glas.

På billederne nedenfor ses, hvordan man let fjerne resterne efter et klistermærke i bilruden. Der har siddet 2x Vignette mærker fra skituren i Østrig.

 

Billeder

 

Video

 

Kommentarer, ris eller os?

Har du prøvet ovenstående, eller har du et endnu bedre tips, så kom gerne med et lige herunder i kommentar feltet.

 

Hvad synes du om indlægget?

Giv gerne indlægget 5 stjerner, hvis du kunne bruge det 🙂

[kkstarratings]

.

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.