Sådan slukker du automatisk musik, lydbog, Netflix etc. med timeren på din iPhone/iPad

Sådan stopper du al musik, video, lydbøger etc på din iPhone eller iPad

Mange kan nikke genkendende til, at det kan være svært at holde sig vågen, når man har valgt at tage en aften i sengen med lidt god musik i ørene, eller den seneste serie på Netflix på sin iPhone eller iPad. De færreste ved at Apple faktisk har lavet en smart feature, der løser problemet.

Man kan nemlig bruge den indbyggede timer til at stoppe al media aktivitet. Det gælder både ved Netflix, lydbøger, Itunes, Wimp/Spotify etc.

Sådan gør du

Scroll-up fra bunden, så menuen kommer frem. Vælg derefter timer-symbolet (foto nedenfor).

IMG_0403

Når timeren er åbnet, trykker du samme sted, som når du vælger den ringetone, der skal lyde, når timeren udløber. Så kommer du ind i oversigten over lyde, ringe- og alarmtoner.

IMG_0402

Scroll herefter ned i bunden og vælg “Stop afspilning”. Herefter trykkes “Indstil” øverst oppe til højre. Indstil hvor mange minutter der skal gå før afspilningen skal stoppe, og tryk så på “Start”.

Vupti – når timeren udløber, så stopper al medieaktivitet på din iPhone, og du kan sove roligt resten af natten.

IMG_0401

Like gerne siden på FB og del med dine venner.
Har du tips, tricks eller kommentarer så smid dem nedenfor.

 

Hvad synes du om indlægget?

Giv gerne indlægget 5 stjerner, hvis du kunne bruge det 🙂

.

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

4 meninger om “Sådan slukker du automatisk musik, lydbog, Netflix etc. med timeren på din iPhone/iPad

 • 20. marts 2018 kl. 09:57
  Permalink

  Hej Lars. Men denne feature m ‘Stop afspilning’ for at slukke for mediaaktivitet slukker ikke for mobilen, vel? Er DET muligt?
  tak for dét, du gør.
  Anja

  Besvar
  • 20. marts 2018 kl. 12:41
   Permalink

   Hej Anja
   Jeg er ikke helt sikker på jeg forstår præcis hvad du mener? Vil du have telefonen til at slukke fuldstændig med en timer. Det tror jeg nemlig ikke er muligt. For mit vedkommende vil jeg også helst have mobilen tændt f.eks. mht. vækkeur etc.

   og tak for roserne og velbekomme 😀
   Mange hilsner – Lars

   Besvar
 • 28. januar 2017 kl. 10:16
  Permalink

  Tip: Det virker ligeledes med Sonos systemet til trods for at det ikke afvikles direkte på din enhed. Der findes også en sleep timer i Sonos’s egen app, men det er rart at kunne benytte samme metode hver gang man ønsker afspilning stoppet.

  Besvar
  • 28. januar 2017 kl. 10:51
   Permalink

   Cool. Tak Brian. ??
   Det er en rar ting at vide også ?

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg mig på de sociale medier