Brug og smid væk (2005) af Lars Koch Hansen

Introduktion til Brug og smid væk

“Brug og smid væk” er fra 2005. Teksten er af Jakob Christiansen og musik af Lars Koch Hansen. Handler om den overfladiske tilgang til verden inkl. erotikken. I dag er det blevet for let at “komme videre”, så kampen for at bevare bliver ikke altid taget op. I sangen gengældes følelserne fra pigen ikke dem fra manden, selvom hun forsøger at gøre en masse.

 

Tekst

Musik: Lars Koch Hansen (2005)
Tekst: Jakob Christiansen

Det er ude af køje, ude af sind
Giv hjerte, giv skede, giv op og forsvind
Det er take away sushi, som jeg skovler ind
Du er pæn, babber gren, men fatter ikke en pind

Omkvæd
Det er ikke personligt, det er helt privat
Min libido er stærk, men mit hjerte er svagt
Det hele skal være så let:
Brug og smid væk
Det er ikke personligt, det er helt privat
Min libido er stærk, men mit hjerte er svagt
Det hele skal være så let:
Brug og smid væk

Du kan lægge make-up og tage dit fine dress på
Men vær klar, når jeg kommer, for så skal du gå
Jeg gi’r dig et knus, mens jeg drømmer dig væk
Og noterer dit nummer med usynligt blæk

/Guitar Solo/

Omkvæd
Det er ikke personligt, det er helt privat
Min libido er stærk, men mit hjerte er svagt
Det hele skal være så let:
Brug og smid væk
Det er ikke personligt, det er helt privat
Min libido er stærk, men mit hjerte er svagt
Det hele skal være så let:
Brug og smid væk

Du kan ligge derhjemme og vente på mig
Ja, tiden er lang, jeg tænker ikke på dig
Efter en måned begynder du at forstå
At jeg er en Gud – helt umulig at nå…

Omkvæd
Det er ikke personligt, det er helt privat
Min libido er stærk, men mit hjerte er svagt
Det hele skal være så let:
Brug og smid væk
Det er ikke personligt, det er helt privat
Min libido er stærk, men mit hjerte er svagt
Det hele skal være så let:
Brug og smid væk
Det er ikke personligt, det er helt privat
Min libido er stærk, men mit hjerte er svagt
Det hele skal være så let:
Brug og smid væk

 

Akkorder

Spilles i 4/4. (Guitar i trioler, alternativ 6/8, altså tæl til 6 på hver akkord)

Intro: | Dm | Dm/c | G/h | Gm/b | Dm | Dm/c | G/h | Gm/b |
Vers: | Dm | Dm/c | G/h | Gm/b | Dm | Dm/c | G/h | Gm/b | Dm | Dm/c | G/h | Gm/b | Dm | Dm/c | G/h | Gm/b |
Omkvæd: | Bb | C | F | Dm | Bb | C | Dm | Bb | C | F | Dm | Bb | C | Dm

Hvad synes du om indlægget?

Du må meget gerne komme med dine kommentarer til sangen nederst. Har du spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at stille dem, og jeg vil svare så hurtigt og godt som jeg kan.

Giv gerne 5 stjerner:

[kkstarratings]

 

Video / musik

Her kan du høre musikken. Jeg har ikke optaget en video af guitarspillet, men håber I kan høre jer frem, hvis I skulle få lyst til at spille den selv. Håber I synes om den.

 

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.