Forklædt som voksen – Kim Larsen (akkorder / tekst)

Introduktion

Forklædt som voksen med Kim Larsen er en af mine yndlingssange, og derfor har jeg også forsøgt at finde akkorder til den, men det var lettere sagt end gjort. Derfor endte det med at jeg selv lyttede den af og det kan andre lige så godt nyde godt af.

Sangen er udgivet tilbage i 1986 og var det først album fra Kim Larsen og Bellami. Den har nogle år på bagen efterhånden, men det gør den ikke mindre dårlig.

forklædt som voksen album cover cd akkorder tekst guitar

Kan du lide sangen?

Tryk gerne på 5 stjerner, hvis du også er vildt med Kim Larsens “Forklædt som voksen”.

[kkstarratings]

 

Akkorder og Tekst

Akkorderne er skrevet ind i teksten nedenfor, så du let kan spille dem sammen med. De står dog ikke korrekt over teksten, da formatteringen ændres. Alternativt skulle jeg have “taget” et billede af mit dokument, og indsat det – men synes det er mere smart på denne måde.

God fornøjelse med at spille…

 

Forklædt som voksen

F – Cm
Forleden da jeg kørte afsted
Bb – F
godt stresset gennem byen
F – Cm
da skete det på et kort sekund
Bb – F
at solen brød som et lyn gennem skyen

Bb – C
Pludselig var jeg havnet der
Bb – C
lige midt i mit gamle kvarter
F – Eb – C
det var næsten ikke til at kende mer

Jeg ved det, for jeg kørte forbi
forleden dag forklædt som voksen
kiosken den lå der endnu
der hvor vi stod og hang hele flokken

Men pigerne som vi kiggede på
når de stod på gaden og sang
har vi kigget på for sidste gang

Jeg ved det for jeg kørte forbi
forleden dag forklædt som voksen
fremmedgjort, umyndiggjort
totalt anonym og forvokset

Alle dem som jeg kendte var væk
måske er de taget til stranden
eller osse er det bare mig
der er blevet en anden – blevet en anden

F – Eb – Bb
Langt langt væk
Gm – F – C
Langt langt væk
A – Dm
når først du har
C – F
sagt farvel
D – Gm
så ka du ikke
E (7)
komme tilbage, komme tilbage
C – C7
komme tilbage igen

F – Eb – C
Uhh… etc..

 

følg mig på instagram 

Inspiration

Du kan finde andre fede sange og akkorder i min musik session, hvis du har lyst. God fornøjelse. VH Lars 🍀

 

Copyright

Al copyright på “Forklædt som voksen” er Kim Larsen (Medley Records, der senere blev opkøbt af Warner Music Group)

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

2 thoughts on “Forklædt som voksen – Kim Larsen (akkorder / tekst)

 • 15. september 2020 kl. 09:56
  Permalink

  Super godt skrevet sammen. Det var lykkes mig at finde versene, men stykket fra “Laangt langt væk…” kunne jeg ikke helt greje. Mange tak for hjælpen – nu skal den lige øves lidt.
  En hilsen fra en anden der er “forklædt som voksen”

  Besvar
  • 15. september 2020 kl. 09:57
   Permalink

   Hej Peter.
   Velbekomme 😊
   Jeg er selv super vild med teksten og melodien. God fornøjelse 🎸🎼🥁

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *