DBinbox.com – et fremragende supplement til Dropbox!

De fleste kender efterhånden Dropbox (ellers læs her).

Der er selvfølgelig nogen der ikke ønsker at bruge Dropbox af den ene eller anden grund. Tidligere har man så været nødt til at bruge diverse tjenester, hvor man kan uploade store f.eks. zip filer og efterfølgende dele linket med den man skulle sende til. Man kunne selvfølgelig også sende via email, men det har sine begrænsninger i størrelse på filerne.

En ny service, der bruges til Dropbox, er DBinbox.com. Her kan man som Dropbox (DB) bruger oprette sin eget hjemmeside adresse/ditID (selvvalgt) og koble det til sin DB. Herefter oprettes en mappe i DB som hedder DBinbox.

Herefter kan man så give den url man har oprettet til venner og bekendt, og de kan så let og elegant uploade filer direkte til din Dropbox.

http://dbinbox.com/ditID

Når de besøger adressen, ser det således ud:

dbinbox

Det er faktisk helt genialt, hvis du spørger mig :-)

Hvad synes du om indlægget?

[kkstarratings]

 

.

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.