News and info

Ed Sheeran overrasker ung kvindelig sanger i Edmonton Mall

Introduktion

For ikke så længe siden så jeg Disney miniserien “Ed Sheeran – the sum of it all”, som giver et ret fedt portræt af Ed Sheeran. Han virker simpelthen så sympatisk, og som en har bevaret fødderne på jorden trods berømmelse m.m. Nedenstående bekræfter dette – selvom jeg godt ved at han selvfølgelig også får noget publicity på den måde.

 

Ed Sheeran i Edmonton Mall

Forestil dig følgende: Du er midt i et indkøbscenter, omsluttet af hverdagens summende lyde, da dit idol pludselig træder ind på scenen. Det utænkelige skete for den 13-årige Sydney Bourbeau, der optrådte med et cover af Ed Sheerans ‘Thinking Of You’. Hendes optræden, dedikeret til Edmonton Humane Society, blev pludseligt en duet med selveste Sheeran.

I stedet for at lade nervøsiteten tage over, fortsatte Sydney sin optræden med elegance. Sheeran, en verdenskendt musiker kendt for sine udsolgte turnéer og millioner af albumsalg, tilpassede sig Sydney’s stil, hvorved han understregede hendes talent. Han startede med at synge solo, men skiftede hurtigt til at harmonisere med Sydney, og lod hende til sidst fuldende sangen alene.

Denne spontane handling fra Sheeran, der er berømt for sine overraskende pop-up optrædener, tilføjede en særlig gnist til arrangementet. Sheeran, kendt for sin ydmyghed og generøsitet, gav Sydney billetter til en af sine koncerter, et minde hun beskrev som det bedste øjeblik i hendes liv.

 

Edmonton Humane Society

Edmonton Humane Society, organisationen i centrum for begivenheden, arbejder utrætteligt for at forbedre livet for dyr og mennesker gennem forskellige programmer og tjenester. Denne enestående oplevelse skabte ikke kun et uforglemmeligt øjeblik for Sydney, men også satte fokus på den betydningsfulde rolle, som organisationer som Edmonton Humane Society spiller i samfundet.

 

Video

Kommentarer og spørgsmål?

Du er altid velkommen til at smide en kommentar eller dele lignende oplevelser herunder i kommentarfeltet (hop derned).

Rigtig god dag 🍀

 

Følg
Giv besked ved
guest

0 Kommentarer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x