Farvekridt på vindue – hvordan fjerner jeg det?

Farvekridt på vindueSer det bekendt ud…? Her i weekenden tegnede vores lille datter på vores vindue med farvekridt (crayons). Det var som sådan sødt nok, men det sidder ret godt fast. Så hvordan får jeg farvekridt af et vindue?

Jeg søgte lidt på google, men fandt ingen tips på dansk. Men fandt heldigvis et godt tip på en amerikansk hjemmeside for mødre :-)

I vores tilfælde prøvede jeg først med vinduesrens. Det virkede også, men krævede en masse knofedt, og tog en evighed.

 

Det gyldne råd fra mødre hjemmesiden var at bruge vådservietter, hvilket jeg ikke helt troede på, men vinduesrensemidlet var noget bøvl, så hvorfor ikke prøve. Jeg bruge de billige fra Rema 1000 (Svane-mærket og lavet i samarbejde med Astma-allergi forbundet). Ganske rigtigt, farvekridte blev let og elegant fjernet fra glasset uden at skulle bruge en masse knofedt.

Tippet hermed givet videre…

Hvad synes du om indlægget?

Farvekridt på vindue – hvordan fjerner jeg det?
5 (100%) 3 vote[s]

 

.Smartgirl Image Banner 200 x 200

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg mig på de sociale medier