Hus og haveTips

Farvekridt på vindue – hvordan fjerner jeg det?

Farvekridt på vindueSer det bekendt ud…? Her i weekenden tegnede vores lille datter på vores vindue med farvekridt (crayons). Det var som sådan sødt nok, men det sidder ret godt fast. Så hvordan får jeg farvekridt af et vindue?

Jeg søgte lidt på google, men fandt ingen tips på dansk. Men fandt heldigvis et godt tip på en amerikansk hjemmeside for mødre :-)

I vores tilfælde prøvede jeg først med vinduesrens. Det virkede også, men krævede en masse knofedt, og tog en evighed.

 

Det gyldne råd fra mødre hjemmesiden var at bruge vådservietter, hvilket jeg ikke helt troede på, men vinduesrensemidlet var noget bøvl, så hvorfor ikke prøve. Jeg bruge de billige fra Rema 1000 (Svane-mærket og lavet i samarbejde med Astma-allergi forbundet). Ganske rigtigt, farvekridte blev let og elegant fjernet fra glasset uden at skulle bruge en masse knofedt.

Tippet hermed givet videre…

Hvad synes du om indlægget?

[kkstarratings]

 

.Smartgirl Image Banner 200 x 200

Følg
Giv besked ved
guest

0 Kommentarer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x