Hus og haveUncategorized

Gode erfaringer med Kvik køkken! Thumbs up.

Vi har netop købt et 4,5 år gammelt (nyt) hus i Kolding, hvor køkkenet var fra Kvik. Det er af typen Kvik Mano Højglans Hvid. Vi er super glade for huset og ikke mindst køkkenet, men efter vi flyttede ind, opdagede vi at mellemstykkerne mellem skufferne havde en svag gullig teint. Det havde vi ikke lagt mærke til de gange vi havde været forbi og se det.

Vi tog derfor et par billeder, og sendte dem til den lokale Kvik køkkenmand (Kolding), der vendte tilbage dagen efter. Han var ret klar i sin udmelding – Sådan skal det ikke se ud! Han mente, at i 2007 (hvor huset er fra) var der vist nogle partier med “dårlige” mellemstykker – han kunne bare ikke forstå at de andre ejere ikke havde sagt noget, da farven måtte have ændret sig i løbet af det første års tid.

Nå, men han anbefalede os at kontakte det Kvik center der havde stået for at sætte køkkenet i. Det var Kvik Køkken Herning. Her fik vi samme flotte og gode behandling, og efter en enkelt telefon samtale fik vi fremsendt nye mellemstykker til samtlige skabe i huset. FLOT!

Vi fik valget om vi selv kunne skifte dem (de sidder med to skruer i hver side, og lette at skifte), eller om vi kunne ven ca. 2 mdr. på en montør der kunne gøre det for os. Det gjorde vi selv, og resultatet blev super godt.

Tak til KVIK, som jeg fremover gerne vil anbefale, hvis nogen skulle spørge…

Billede af problemet:

Update maj 2014:

Lidt efter vi havde fået skiftet ovenstående mellemstykker kunne vi se at de inderskabe der ikke havde den højglans lak, som siderne, var begyndt at blive let gullige.

En ny kontakt til KVIK køkken (og det er langt efter garanti udløb (7 år efter montering), hvor vi forhørte os om det kunne være rigtigt at de skulle falme. Herefter blev der arrangeret en maler, der kom og klarede alle skabe i hele huset, så inderskabene nu også er i samme højglans som ydersiderne… MEGET MEGET FLOT af KVIK !

Hvad synes du om indlægget?

Giv gerne indlægget 5 stjerner, hvis du kunne bruge det 🙂

[kkstarratings]

.

Følg
Giv besked ved
guest

0 Kommentarer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x