Gode erfaringer med Kvik køkken! Thumbs up.

Vi har netop købt et 4,5 år gammelt (nyt) hus i Kolding, hvor køkkenet var fra Kvik. Det er af typen Kvik Mano Højglans Hvid. Vi er super glade for huset og ikke mindst køkkenet, men efter vi flyttede ind, opdagede vi at mellemstykkerne mellem skufferne havde en svag gullig teint. Det havde vi ikke lagt mærke til de gange vi havde været forbi og se det.

Vi tog derfor et par billeder, og sendte dem til den lokale Kvik køkkenmand (Kolding), der vendte tilbage dagen efter. Han var ret klar i sin udmelding – Sådan skal det ikke se ud! Han mente, at i 2007 (hvor huset er fra) var der vist nogle partier med “dårlige” mellemstykker – han kunne bare ikke forstå at de andre ejere ikke havde sagt noget, da farven måtte have ændret sig i løbet af det første års tid.

Nå, men han anbefalede os at kontakte det Kvik center der havde stået for at sætte køkkenet i. Det var Kvik Køkken Herning. Her fik vi samme flotte og gode behandling, og efter en enkelt telefon samtale fik vi fremsendt nye mellemstykker til samtlige skabe i huset. FLOT!

Vi fik valget om vi selv kunne skifte dem (de sidder med to skruer i hver side, og lette at skifte), eller om vi kunne ven ca. 2 mdr. på en montør der kunne gøre det for os. Det gjorde vi selv, og resultatet blev super godt.

Tak til KVIK, som jeg fremover gerne vil anbefale, hvis nogen skulle spørge…

Billede af problemet:

Update maj 2014:

Lidt efter vi havde fået skiftet ovenstående mellemstykker kunne vi se at de inderskabe der ikke havde den højglans lak, som siderne, var begyndt at blive let gullige.

En ny kontakt til KVIK køkken (og det er langt efter garanti udløb (7 år efter montering), hvor vi forhørte os om det kunne være rigtigt at de skulle falme. Herefter blev der arrangeret en maler, der kom og klarede alle skabe i hele huset, så inderskabene nu også er i samme højglans som ydersiderne… MEGET MEGET FLOT af KVIK !

Hvad synes du om indlægget?

Giv gerne indlægget 5 stjerner, hvis du kunne bruge det 🙂

[kkstarratings]

.

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *