Mobil aircondition i campingvogn – gør det selv.

Mobil aircondition til Campingvognen

Endnu et lille trick til, hvordan turen til sydens varme kan gøre mere behagelig. Har du allerede en campingvogn, men af og til savner muligheden for at bruge en aircondition, så er her et fremragende tip fra Morten Stærmessi, hvor han har lavet en fin gør-det-selv video.
Det kræver ikke det helt vilde at lave en løsning som fungerer fremragende. Se videoen og overvej om det var noget inden turen går sydover… Smid gerne en kommentar, hvis du lyster 🙂

God ferie
Ps. det var campingtipset for denne gang

 

Mobil aircondition til hjemmet

En anden mulighed er at have en aircondition til hjemmet. Der findes en del forskellige (se udvalg her). Når man skal vælge hvilken type man skal gå efter, så er det primært lydniveauet man skal gå efter. Hvis du kan finde en med et lydniveau under 60 dB, så gør dette. Ellers er 65 dB nok grænsen.

Fælles for alle typerne er at de kræver en luftkanal ud i det fri, så klimaanlægget (aircondition) kan komme af med den varme fugtede luft. Det skal man være obs. på.

 

Hvad synes du om indlægget?

Giv gerne indlægget 5 stjerner, hvis du kunne bruge det 🙂

[kkstarratings]

.

 

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

1 thought on “Mobil aircondition i campingvogn – gør det selv.