Gør det selv - VejledningerRejser / Ferie

Mobil aircondition i campingvogn – gør det selv.

Mobil aircondition til Campingvognen

Endnu et lille trick til, hvordan turen til sydens varme kan gøre mere behagelig. Har du allerede en campingvogn, men af og til savner muligheden for at bruge en aircondition, så er her et fremragende tip fra Morten Stærmessi, hvor han har lavet en fin gør-det-selv video.
Det kræver ikke det helt vilde at lave en løsning som fungerer fremragende. Se videoen og overvej om det var noget inden turen går sydover… Smid gerne en kommentar, hvis du lyster 🙂

God ferie
Ps. det var campingtipset for denne gang

 

Mobil aircondition til hjemmet

En anden mulighed er at have en aircondition til hjemmet. Der findes en del forskellige (se udvalg her). Når man skal vælge hvilken type man skal gå efter, så er det primært lydniveauet man skal gå efter. Hvis du kan finde en med et lydniveau under 60 dB, så gør dette. Ellers er 65 dB nok grænsen.

Fælles for alle typerne er at de kræver en luftkanal ud i det fri, så klimaanlægget (aircondition) kan komme af med den varme fugtede luft. Det skal man være obs. på.

 

Hvad synes du om indlægget?

Giv gerne indlægget 5 stjerner, hvis du kunne bruge det 🙂

[kkstarratings]

.

 

Følg
Giv besked ved
guest

1 Kommentar
Nyeste
Ældste Flest stemmer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
trackback
3 år siden

[…] VeloCompact 927/926 – Cykelholder til 3-4 cykler Mobil aircondition i campingvogn – gør det selv. Overnatning på vej sydpå til f.eks. Italien (Gardasøen, Livigno) – et kæmpe hit hos vores […]

Martin
Martin
5 år siden

Hej Lars

Tusind tak for det gode råd. Det skal helt klart afprøves på årets campingferie her i Juni.

1
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x