Nattergalen på sin gren – akkorder og teksten til denne fine sang

Introduktion til Nattergalen på sin gren

Her er teksten og akkorderne til den smukke sang om nattergalen på sin gren. Kejseren forsøger at erstatte det smukke med noget mekanisk, men til sidst er det naturen som sejrer og redder kejseren. En smuk sang.

Jeg har samlet både tekst, akkorder, og en video. Til allersidst har jeg også sat noderne ind, så man kan spille sange på f.eks. klaver, blokfløjte etc. Jeg er vild med Sebation, og det her er et af de smukkeste sange han har lavet.

 

Tekst

Musik og tekst: Sebastian (1980).

Nattergalen, på sin gren
Åh hvor længe, (linjen gentages)
Fløj fra grenen til kejserens seng
det er længe siden

Nattergalen, lystigt sang
Åh hvor længe.
Sprang og spiste fra kejserens hånd
det er længe siden

Nattergalen, sat i bur
Åh hvor længe.
Skiftede straks fra mol til dur
det er længe siden

Nattergalen – bedst af alt
Åh hvor længe.
Indtil en anden var bedre valgt
det er længe siden

Nattergalen – landsforvist
Åh hvor længe.
Tabte til en der sang mer præcist
det er længe siden

Nattergalen, på sin gren
Åh hvor længe.
Fløj fra grenen til kejserens seng
det er længe siden.

 

 

Akkorderne

Nattergalen kender du den akkorder og tekst til

Hvad synes du om indlægget?

Du må meget give 5 stjerner, hvis du synes om indlægget. Det betyder rigtig meget for mig, og gør det lettere i fremtiden for andre at finde indlægget i f.eks. Google.

 

Video

 

Noder

Nattergalen kender du den akkorder og tekst til noder til

 

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *