NICHBA Bath Shelf og Shower wipe

#reklame

Introduktion

For noget tid siden blev jeg kontaktet af firmaet NICHBA, som laver hylder, skabe etc til hjemmet. Det er dansk design, og lavet i de lækreste materialer. Firmaet hører til i Nørresundby, men du kan selvfølgelig købe online…

Det her var en af de gange, hvor jeg blev kontaktet uden rigtig at kende produkterne på forhånd, men jeg blev virkelig positivt overrasket – og det er jo det allersjoveste.

 

Bath Shelf 40 og skraber

Herhjemme havde vi behov for en ny hylde til vores badeniche, som var lidt “pænere” end de klassiske tråd/plastisk shampoo holdere, og der faldt vi over Bath Shelf 40 (40cm bred), som kunne monteres uden at der skulle bores huller i fliserne. Stedet kunne de “limes” på med deres “No-Drill Mounting Kit”.

Udover hylden, så monterede vi også den fine silikoneskraber (Shower Wipe – med kerne af stål). Den er mega lækker, og fungerer super god. Den monterede vi også ved at lime den lille holder på væggen.

 

Kvaliteten

Nu har vi brugt det i en periode, og det fungerer super. Hylden er i stål, som er “tung” og oser af kvalitet. Skraberen er selvfølgelig ikke tung, men er bare lækker i kvalitet og udtryk. Ingen huller til skruer etc. Den er SÅ elegant. Det er lidt svært at beskrive, men når du får NICHBA produkterne i hånden, så mærker du det med det samme. Lækkert.

Så hvis du er på udkig efter lækre kvalitets produkter (møbler/hylder etc) til hjemmet, så synes jeg faktisk du skal hoppe ind forbi deres hjemmeside (direkte link). Der er super lækre ting de har der, og kvalitetsfornemmelsen er helt i top. Derudover, så er det fedt at støtte de danske virksomheder, som ligger helt i top når det kommer til design – i hvert fald efter min mening 🙂

 

Pris

Bath Shelf 40 koster normal 999,- og Shower Wipe (skraberen) 299,-. Du kan være heldig at de er på tilbud indimellem. Men prisen synes ganske fornuftig da kvaliteten absolut er i top. Hop til NICHBAs hjemmeside

 

Billeder

 

Det med småt
Produkterne er stillet til rådighed af NICHBA, men de har ikke haft indflydelse på ovenstående tekst eller vurdering. Det er min egen 100%. Hvis du benytter links kan der være tale om affiliatelinks, hvor en lille procentdel går til min side (prisen det samme for dig, men hjælper mig meget. På forhånd tak, hvis du bruger disse links, hvis du alligevel kunne tænke dig at købe NICHBA's produkt.

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *