News and info

Nyhed: DJI Pocket 2 – den lille seje enhed til vloggeren

Introduktion til DJI Pocket 2

DJI har netop lanceret der nyeste video-kamera kaldet DJI Pocket 2. Hvis du ikke har hørt om den før, så er det et lille håndholdt videokamera med en gimbal, som stabiliserer optagelserne, så det ser professionelt ud. Et håndholdt videokamera er for dem der elsker at filme, og selvfølgelig for Vloggere (video-bloggere).

Kameraet filmer selvfølgelig i 4K og kan også tage billeder i 64 megapixels. Kameraet er touch, og fylder nærmest intet. Jeg har endnu ikke haft den nye version i hånden. Tidligere har jeg prøvet DJI Osmo Pocket, som er forgængeren, og den var imponerende. Det tror jeg helt sikkert også denne er.

Jeg har overvejet om jeg skulle hive den gennem en regelret test – men lige pt ville jeg bare give en heads-up – da der nok er andre en mig der synes den er lidt sej.

Hvorfor et mini-videokamera?

Man kan selvfølgelig spørge sig selv, hvorfor man dog skal smide penge efter et ekstra kamera – de fleste bruger bare mobilen. Det smarte er at det ikke fylder ret meget, og er let at have i lomme. Du får knivskarpe 4K videoer, og samtidig også mulighed for at optage video, hvor den smarte gimbal (3-akse-systemet) sørger for at følge f.eks. personen på videoen. Kameraet er heller ikke stort og klodset. Jeg har selv nogle gimbals, som er beregnet til Smartphones, men de bliver ikke brugt ret meget, da det tager tid at finde frem – og sjældent er kommet med på turen.

 

Pris

Hvis du skal have fat i den nye DJI Pocket 2, så er der aktuelt ikke mange steder du kan finde den. Men inden længe er den frit tilgængelig i de fleste butikker der fører DJI’s produkter. Her er en automatisk oversigt fra Pricerunner

– i samarbejde med PriceRunner

Video

 

Kommentarer eller spørgsmål?

Har du prøvet den tidligere DJI Osmo Pocket eller måske den helt nye DJI Pocket 2, så vil jeg da gerne høre hvad du synes. Den ser i hvert fald godt ud på papiret.

 

Opsummering

Med DJI Pocket 2 har du lige pludselig et “stærkt” kort på hånden, som gør det let at lave film der ser professionelle ud. Det er let at have med. Det glæder jeg mig meget til at se nærmere på. Jeg skal helt sikker prøve det ved nærmeste lejlighed.

Læs mere hos DJI: https://www.dji.com/dk/pocket-2

Følg
Giv besked ved
guest

1 Kommentar
Nyeste
Ældste Flest stemmer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
Peter K
Peter K
3 år siden

Shit den er nice. Den skal tjekkes ud når den kommer i Elgiganten 🙂

1
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x