News and info

Oculus Quest – det bedste stand-alone VR headset (info)

Bedste VR headset – Oculus Quest

Nu er vi på vej ud af 2019, og i den forbindelse er der flere af de store internationale tech-magasiner, der har kåret det bedste “stand-alone” Virtual Reality (VR) headset.  De er alle enige om at det er Oculus Quest, der er det bedste. Oculus Quest er også et VR headset, som du rent faktisk kan komme i nærheden af med en almindelig pengepung.

Tidligere var VR noget man skulle bruge 3D briller for at opleve, eller måske have sin mobil sidende i en kasse foran øjnene. Nu nærmer vi os noget, som rent faktisk er brugbart. Nu føler du rent faktisk at du er en del af spillet.

Gode ting:
Det bedste selvstændige headset/enhed til VR. Excellent VR for a standalone device
Prisen ganske fornuftigt
God grafik

 

Sådan fungerer det

Oculus Quest er det nye sort inden for VR. Du skal bare have enheden. Ikke behov for en masse ekstra ting såsom Playstation/PC etc. Det har en OLED skærm (1440×1600 opløsning for hvert øje). I maskinrummet sidder der en fin Snapdragon 935 processor. Og det er trådløst !

I modsætning til andre VR headset, som kræver ekstra udstyr, ekstra ledninger, bevægelsessensorer etc, så er Oculus Quest klar med det samme du har smidt strøm på. Det tager kun nogle få minutter at sætte det op og så er du kørende. Du installerer let spil via Oculus Mobile app’en.

Nå du har headsettet på, så kan du kigge rundt, bruge dine arme, og bevæge dig omkring, som var du med i spillet.

 

Pris

Her er de billigste priser fra Pricerunner (inkl. fragt). Først udgaven med 64 GB hukommelse (til spil/programmer)

– i samarbejde med PriceRunner

Den fås også i en storebror med 128 gb hukommelse

– i samarbejde med PriceRunner

Hvad tænker du?

Har du prøvet Oculus Quest? og hvad synes du om det? Jeg håber at jeg i løbet af 2020 får tid til at dykke mere ned i VR-verdenen, og også få tid til at lave en test eller to af et par ordentligt VR headset.

Indlægget her er ment som ren inspiration, og forhåbentligt har nogle af jer selv prøvet det, og har lyst til at dele jeres erfaringer. Du kan læse mere om headsettet på Oculus Quest’s hjemmeside, eller hos forhandlerne ovenfor.
God fornøjelse.

 

Billeder

 

Uddrag af anmeldelser af Oculus Quest

Techradar.com: 
Last year, we said the Oculus Go could be what takes VR mainstream, but the Quest ramps things up with an out-of-the-box VR gaming system that's just as accessible but with added movement tracking. With a display that rivals the Rift, the Quest is hard to fault. It's lightweight, comes at a reasonable price point and fits into rooms of any size within minutes – zero equipment required.

TheVerge.com:

 

CNET.com

 

PCGAMER.com:

 

Følg
Giv besked ved
guest

0 Kommentarer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x