Rejser / Ferie

Route 66 på motorcykel

Oplev det mytiske Amerika på to hjul: Route 66 fra Chicago til LA

Route 66, eller “Mother Road”, som den også kaldes, har altid stået som en lille “drøm” i toppen af  min bucketlist. Og hvad er bedre end at udforske denne ikoniske vej på motorcykel? Jeg har i forbindelse med vores USA tour læst lidt om det, og det skal I selvfølgelig også have lidt gavn af. Så overvejer du en tur på Route 66 på motorcykel, så er de ret par tips her.

 

Route 66 from google maps on mc motorcycle på motorcykel
fra Google Maps

 

Tidsperspektiv: Hvordan længe tager det?

Først og fremmest, lad os snakke tid. Man kan sprinte afsted og nå turen på en uges tid, men det ville nærmest være kriminelt at haste gennem så mange steder fyldt med historie og karakter. Min personlige anbefaling ud fra hvad jeg har fundet ud af er at du bør sætte mindst 14-21 dage af. Det giver dig tid til at suge det hele til dig og opleve nogle uforglemmelige øjeblikke. Og det er de øjeblikke, der gør turen værd.

 


 

Must-See Steder

Chicago: Begyndelsen

Route 66 starter i Chicago, og byen er mere end bare en startlinje. Med skyskrabere, dyb tallerken-pizza og en jazzscene, der kan give enhver musikelsker gåsehud, skal du ikke kimse af Chicago.

 

St. Louis: Porten til Vesten

gateway arch Route 66

Her kan du se Gateway Arch, som er ret fantastisk. Det er også her, du virkelig begynder at føle, at du er på vej ud i det vilde vesten.

 

Amarillo: Cadillac Ranch

cadillac ranch amarillo Route 66

Dette er ikke bare en ranch; det er et kunstværk og en kulturskat. Tag en spraydåse med, og efterlad dit eget aftryk på de halvt nedgravede Cadillacs.

 

Monument Valley: Naturens under

monument valley usa Route 66

Her får du en naturskønhed, der er så imponerende, at det næsten er surrealistisk. Det er ikke en del af den officielle Route 66, men en lille omvej værd.

 

Santa Monica: Endestationen

Når du ankommer til Santa Monica Pier, vil du føle en blanding af glæde og vemod. Turen er forbi, men minderne vil vare ved.

 

Livet på vejen

Når du kører på Route 66, ændrer landskabet sig hele tiden, og det samme gør kulturen. Fra små middelklassebyer til ørkener og bjerge. Madstederne er en oplevelse i sig selv. Hvis du er i nærheden af Seligman i Arizona, så prøv Delgadillos Snow Cap Drive-In. Det er som en tidskapsel tilbage til 50’erne!

 

Afsluttende tanker

En motorcykelrejse langs Route 66 er en uovertruffen måde at opleve Amerika på. Og ligesom i Danmark, er det de små detaljer, der tager oplevelsen til det næste niveau. Tag dig tid til at opleve vejen, menneskene og dig selv. Det er en tur, der kommer til at sidde i kroppen længe efter, at hjulene har stoppet med at dreje rundt.

God tur og skriv endelig, hvis I har spørgsmål eller vil dele jeres egne Route 66-eventyr – gerne med et lille billede! 🏍️🛣️

Følg
Giv besked ved
guest

0 Kommentarer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x