Så er iOS 10 klar til download…

En lille hurtig post her til aften da den seneste version af Apples iOS 10 nu er klar til download. Der er lavet en masse forbedringer.

Læs mere grundet på et af følgende links:
Den officielle Apple side
MacRumors.com

Men efter min mening er der klar grund til at opgradere. iOS10 har langt flere muligheder på låseskærmen (ala Android). Flere muligheder i iMessage/beskeder. Jeg synes de “største” opdatering ligger i følgende:

  1. Telefonen tænder når du løfter den op fra bordet, så du kan se “låseskærmen”, hvor dine notifikationer er på.
  2. Hurtig adgang til kameraet ved at Swipe til venstre på låseskærmen
  3. Flere 3D touch funktioner
  4. Overordnet er der lagt vægt på at man skal spare tryk, og derved gøre det lettere at svare, navigere etc i forhold til tidligere versioner af iOS.
  5. Man kan fjerne apps der tidligere har været en “del” af pakken. F.eks. Aktier, hvis man ikke bruger den.
  6. Foto appen har nu fået en form for genkendelsesfunktion, hvor den kan finde billeder med lignende objekter/personer etc.

Så alt i alt ville jeg få opdateret hurtigst muligt 🙂
Kom gerne med dine tips og tricks i kommentarerne nedenfor…

————————————

Støt min blog:
Brug mine samarbejdspartnere (Se menuen øverst) eller se aktuelle ting nedenfor også. På forhånd tusind tak.

Find den den allerbedste pris på dit hotel (sammenlign hotels.com, Expedia, booking.com etc.):
Find den bedste pris på dit hotel - www.hotelscombined.com

 

 

Hvad synes du om indlægget?

Giv gerne indlægget 5 stjerner, hvis du kunne bruge det 🙂

[kkstarratings]

.

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *