GoogleGør det selv - VejledningerTips

Tip: Sådan downloader du en video eller et helt album fra dit online Picasa fotosamling


Picasa er et genial foto-backup steed, hvor du kan uploade både videoer og billeder. Googles service er tilgængelig i held verden, så man har altid adgang til sine billeder og videoer.

Efter man har uploadet sine billeder (og videoer – max 15min varighed), så kan der jo opstå et behov for at downloade dem igen. Her bliver det en smule mere problematisk i hvert fald hvad angår videoer.

Billeder kan nemt downloades ved at bruge downloadknappen inde i menuen “Handlinger” under hvert enkelt billede. Hvis man derimod ønsker at downloade et helt album skal man som udgangspunkt have Picasa software installeret, hvorefter man kan trykket “Download til Picasa” når man er inde i oversigten i et album.

MEN, der er også en måde, hvorpå man kan downloade både billeder og videoer fra et album UDEN at skulle installere Picasa programmet fysisk på din computer.

Her kommer en lille guide trin-for-trin:

  1. Gå ind på https://picasaweb.google.com/ & log ind på din konto.
  2. Øverst i højre hjørne trykker du på dit navn og trykker på “Konto”.
  3. Tryk “Data værktøjer” i fanebladene/oversigten.
  4. Tryk “Vælg de data, du vil downloade” i boksen “Data værktøjer” ved siden af “Download data”.
  5. Tryk “Opret et arkiv”. Herefter kan du se alle de services du bruger hos google. Hvis du vil downloade alt, så vælger du “Vælg alle”, som er standard. I vores tilfælde er vi kun interesseret i et enkelt album. Derfor tryk på “Vælg alle” for at fjerne alle krydsene.
  6. Tryk “Google Fotos”. og tryk på “edit” knappen ude til højre fra Google Fotos. Her vælges så “Vælg fotoalbum”, hvor efter en liste med alle dine albums kommer frem. Vælg det du ønsker at downloade.
  7. Tryk så på “Opret arkiv” øverst oppe.
  8. Herefter kommer en meddelelse at Google er ved at klargøre dit arkiv. Når arkivet er klar kan du trykke på “Download” og filen hentes. Hvis det er et stort album du er ved at skulle downloade, så kan det godt tage nogle minutter inden filen er klar. Her kan du bare lukke din browser, da du får en email, når du kan filen er klar til download. Arkivet er tilgængeligt 7 dage, hvorefter det slettet fra googles servere. Hvis du skal bruge det igen, så kan du altid oprette det på ny.

Hvad synes du om indlægget?

Giv gerne indlægget 5 stjerner, hvis du kunne bruge det 🙂

[kkstarratings]

.

Følg
Giv besked ved
guest

0 Kommentarer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x