Rejser / Ferie

Lej sommerhus ved Vesterhavet i Danmark – billigt?

Sommerhuset udefra

(Deutsche Seite)

Ønsker du at leje et super charmerende, og billigt sommerhus ved Vesterhavet, så se her. For et par år siden købte vi et sommerhus ved Vesterhavet, hvor vi har tilbragt mange weekender og ferier. Desværre bruger vi ikke huset helt så meget som vi gerne ville, og derfor er vi begyndt at leje huset ud.

Huset er indrettet hyggeligt og personligt, og indeholder ikke en masse luksus. Der er selvfølgelig køleskab, fryser, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler m.m.

Huset ligger i Bjerregård, nord for Blåvand og Henne Strand. Jeg har tidligere skrevet lidt om området, som er meget børnevenligt og naturskønt. Der er blåt flag, og vandet er helt rent, som ved det meste af Vesterhavets strande. Bjerregaard er et meget billigt område at leje sommerhuse i. Vores hus koster i omegnen af 5.000 DKK i højsæsonen, og der er 6 sovepladser (2 dobbeltsenge og en køjeseng (full size madrasser)) fordelt på 3 værelser. Hele huset har masser af plads, så man får virkelig noget for pengene. Hvis man vælger huset uden for sæsonen, så ligger vi i nærheden af 1800 kroner for en hel uge, så bliver det vist ikke meget billigere :-)

Pga. allergi er det ikke tilladt at medbringe hund eller ryge indendørs.

Huset udlejes via Esmarch – Tryk her

Skærmbillede 2013-07-08 kl. 09.40.03

Skærmbillede 2013-07-08 kl. 09.40.11

Hvad synes du om indlægget?

[kkstarratings]

 

.

Følg
Giv besked ved
guest

0 Kommentarer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x