Lej sommerhus ved Vesterhavet i Danmark – billigt?

Sommerhuset udefra

(Deutsche Seite)

Ønsker du at leje et super charmerende, og billigt sommerhus ved Vesterhavet, så se her. For et par år siden købte vi et sommerhus ved Vesterhavet, hvor vi har tilbragt mange weekender og ferier. Desværre bruger vi ikke huset helt så meget som vi gerne ville, og derfor er vi begyndt at leje huset ud.

Huset er indrettet hyggeligt og personligt, og indeholder ikke en masse luksus. Der er selvfølgelig køleskab, fryser, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler m.m.

Huset ligger i Bjerregård, nord for Blåvand og Henne Strand. Jeg har tidligere skrevet lidt om området, som er meget børnevenligt og naturskønt. Der er blåt flag, og vandet er helt rent, som ved det meste af Vesterhavets strande. Bjerregaard er et meget billigt område at leje sommerhuse i. Vores hus koster i omegnen af 5.000 DKK i højsæsonen, og der er 6 sovepladser (2 dobbeltsenge og en køjeseng (full size madrasser)) fordelt på 3 værelser. Hele huset har masser af plads, så man får virkelig noget for pengene. Hvis man vælger huset uden for sæsonen, så ligger vi i nærheden af 1800 kroner for en hel uge, så bliver det vist ikke meget billigere :-)

Pga. allergi er det ikke tilladt at medbringe hund eller ryge indendørs.

Huset udlejes via Esmarch – Tryk her

Skærmbillede 2013-07-08 kl. 09.40.03

Skærmbillede 2013-07-08 kl. 09.40.11

Hvad synes du om indlægget?

[kkstarratings]

 

.

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *